Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (4 martie – 11 martie)

Titlul original: Bambi (Diamond Edition)

Titlul romanesc: Bambi

Regie: James Algar, Samuel Armstrong,

Distributie: Hardie Albright, Bobby Stewart, Donnie Dunagan, Peter Behn, Sam Edwards, John Sutherland, Paula Winslowe, Sterling Holloway

Gen: Animatie

An de productie: 1942

Pret recomandat DVD: 54.9 RON

Pret recomandat BLU-RAY: 109.9 RON

Box Bambi+Bambi 2: 99.9 RON

Bambi, una dintre cele mai fermecatoare animatii Walt Disney se lanseaza in varianta Diamond Edition, pentru prima data in Romania. A cincea animatie de lung metraj realizata de studiourile Walt Disney si lansata oficial in perioada celui de-al doilea Razboi Mondial a primit trei nominalizari la Oscar, dar mai presus de orice aprecierea a nenumarate generatii de copii din intreaga lume. Bambi este incoronat inca din prima zi a vietii sale Printul Padurii. Alaturi de prietenii sai, iepurasul Bocanila si sconcs-ul Floare, cei trei vor explora cu multa curiozitate lumea din jurul lor, invatand lectii pretioase de viata. Ghidati de o bufnita inteleapta vor descoperi treptat valorile prieteniei, familiei si iubirii, intr-o animatie de exceptie.

Titlul original: Bambi 2

Titlul romanesc: Bambi 2

Regie: Brian Pimental

Distributie: Patrick Stewart, Alexander Gould, Keith Ferguson, Brendon Baerg, Andrea Bowen

Gen: Animatie

An de productie: 2006

Pret recomandat DVD: 54.9 RON

Pret recomandat BLU-RAY: 109.9 RON

Unul din cele mai indragite personaje se intoarce intr-un nou film Disney: Bambi 2. Urmatorul capitol al povestii lui Bambi continua intr-un film care va face deliciul intregii familii. Urmariti-l pe Bambi in timp ce se reintalneste cu tatal sau care il va invata pe micul print legile padurii. Adorabilul iepuras Bocanila si sconsul Floare se intorc in acest nou film de animatie, dar veti face cunostinta si cu alte noi personaje de poveste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.