Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (22 iulie – 5 august)

Titlul original: Sucker Punch

Titlul românesc: Sucker Punch: Evadare din realitate

Regie: Zack Snyder

Distribuţie: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, Jamie Chung, Oscar Isaac, Carla Gugino, Jon Hamm, Scott Glenn

Gen: Acţiune, Fantastic

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Preţ recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Sucker Punch: Evadare din Realitate este o nouă capodoperă vizuală a producătorilor block busterelor 300 şi Watchmen, un film în care graniţa dintre realitate şi fantezie dispare, lăsând loc unei lumi conduse de puterea imaginaţiei. Când realitatea devine o închisoare, numai mintea ta te poate elibera şi totul devine posibil.

Babydoll (Emily Browning), Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung) şi Sweet Pea (Abbie Cornish) îşi creează propriul univers, în care devin războinicele perfecte şi înfruntă fără ezitare tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la dragoni şi şerpi uriaşi, ajutându-se de un arsenal pe măsură.

Cu personalităţi diferite, dar unite de un scop comun, ele sunt nevoite să hotărască rapid ce sacrificii sunt dispuse să facă pentru a rămâne în viaţă şi a continua periculosul joc. Primind un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibilă a fetelor le poate reda vieţile, însă doar dacă reuşesc să ducă la bun sfârşit provocările primite de la cei care le ţin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) şi High Roller (Jon Hamm).

Titlul original: Gnomeo and Juliet

Titlul românesc: Gnomeo şi Julieta

Regie: Kelly Asbury

Distribuţie: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas, Hulk Hogan

Gen: Comedie/ Animaţie

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Gnomeo şi Julieta este cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată între… doi pitici de grădină. Într-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet şi Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiţiei dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline până la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu ştiu oamenii, este că atunci când nimeni nu se uită, piticii prind viaţă şi se comportă exact ca ei. De fapt, au împrumutat atât de bine trăsăturile oamenilor, încât şi conflictul dintre pitici s-a transformat într-o adevărată vendetă. La fel ca pentru Montague şi Capulet, apartenenţa la clanurile Roşiilor din Grădina Roșie sau Albaștrilor din Grădina Albastră e ceva extrem de important şi implică şi foarte multe responsabilităţi. Printre cursele cu maşina de tuns iarba şi incursiunile în piscinele oamenilor, se înfiripă idila dintre Gnomeo şi Julieta, care, îndrăgostiţi până peste urechi, sfidează îndelungata rivalitate a clanurilor lor. Piticii sunt acompaniaţi în aventura lor de cei mai renumiţi actori, vocile lor fiind interpretate de: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas şi Hulk Hogan; în timp ce coloana sonoră a filmului este compusă de Sir Elton John.

Titlul original: The Company Men

Titlul românesc: Oamenii Companiei

Regie: John Wells

Distribuţie: Ben Affleck, Chris Cooper, Tommy Lee Jones, Kevin Costner

Gen: Dramă

An de producţie: 2010

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Începând cu anul 2008, criza financiară mondială a afectat un număr impresionant de corporaţii din SUA. Drama Oamenii Companiei/ The Company Men prezintă viaţa a trei bărbaţi diferiţi, pentru care viaţa a avut alte planuri decât s-ar fi aşteptat ei. Cu slujbe bine plătite şi cu un mod de viaţă pe care alţii l-ar invidia, aceştia se trezesc peste noapte în postura de a fi fără serviciu. Luptându-se să facă față noii situaţii, reacţiile pe care le au sunt cât se poate de diferite, de la a găsi soluţii salvatoare şi până la a se sinucide. Cu o distribuţie de excepţie printre care se număra Ben Affleck, Chris Cooper, Tommy Lee Jones sau Kevin Costner, Oamenii Companiei, disponibil acum pe DVD, oferă o imagine extrem de veridică asupra unei realităţi care a afectat mii de oameni.

Titlul original: Trust

Titlul românesc: Încredere

Regie: David Schwimmer

Distribuţie: Clive Owen, Catherine Keener, Liana Liberato, Jason Clarke

Gen: Drama, Thriller

An de producţie: 2010

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Ca oricare adolescentă, Annie (Liana Liberato) adoră să îşi petreacă timpul navigând pe internet sau purtând discuţii lungi pe chat cu prietenii. Aşa îl va cunoaşte şi pe Charlie, un puşti cu doi ani mai mare decât ea de care avea să se îndrăgostească subit. Pentru părinţi, preocupările fetei nu par ieşite din comun, motiv pentru care nici nu îi dau foarte mare importanță atunci când aceasta vrea să dea un impuls relaţiei virtuale şi se întâlneşte cu aşa zisul său iubit. Însă, în spatele unui nume de pe Internet se ascunde de fapt un obsedat sexual mult mai în vârstă, care va abuza de naivitatea mai tinerei sale cuceriri. Rămasă cu sechele, Annie încearcă să îşi reia viaţa dată iremediabil peste cap de nefasta întâmplare. Se pare însă că şi părinţii săi, care se autoînvinovățesc pentru cele întâmplate, vor depăşi cu greu momentul şi nu îşi vor găsi liniştea până când agresorul nu va fi pedepsit şi oprit din a mai face rău şi altor minore.

Titlul original: Cocktail

Titlul românesc: Cocktail

Regie: Roger Donaldson

Distribuţie: Tom Cruise, Bryan Brown, Elisabeth Shue, Kelly Lynch

Gen: Comedie, Romantic

An de producţie: 1988

Cu siguranţă unul dintre filmele care au stat la baza carierei lui Tom Cruise, atrăgând atenţia asupra cuceritorului actor, Cocktail este vibrant şi exploziv, marcând generaţia anilor `80. Întors din armată, Brian (Tom Cruise) îşi dă seama că fără o diplomă e foarte greu să se angajeze, aşa că preferă să se înscrie la facultate şi să îşi ia o slujbă în timpul liber de pe urma căreia să se întreţină. Dar nici nu bănuieşte că va deveni curând foarte priceput în ceea ce face, motiv pentru care acceptă să plece ca barman în Jamaica. Pus pe distracţie şi profitând din plin de noua să viaţa, Brian se îndrăgosteşte de o artistă americană atrăgătoare venită în vacanţă. Însă, iubirea neaşteptată care se înfiripă între cei doi va fi pusă la grea încercare de familia lui Jordan (Elisabeth Shue), care nu îl acceptă atât de uşor pe tânăr în viaţa fiicei lor.

Titlul original: Marvel The Avengers: Earth’s Mighties Heroes vol. 1

Titlul românesc: Avengers: Cei mai tari eroi ai pământului – Volumul 1

Regie: Joshua Fine

Distribuţie: Eric Loomis, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Brian Bloom

Gen: Animaţie

An de producţie: 2010

Preţ recomandat DVD: 29.9 RON

Bazată pe cărţile de benzi desenate lansate de Marvel Comics în 1963, seria de animaţii Marvel The Avengers readuce în atenţia fanilor pe celebrele personaje devenite deja istorie: Omul de Fier, Thor, Căpitanul America, Viespea, Hulk, Wasp, Ochi de şoim sau Pantera Neagră. În cele şapte episoade din Sezonul 1 eroii îşi unesc forţele împotriva unei armate de răufăcători care vor să distrugă Planeta. Urmăriţi aventurile senzaţionale ale acestora într-o colecţie pentru toate vârstele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.