Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (28 octombrie – 4 noiembrie)

Titlul original: Bad Teacher

Titlul românesc: Profă rea, dar buuună

Regie: Jake Kasdan

Distribuție: Cameron Diaz, Lucy Punch, Jason Segel, Justin Timberlake, John Michael Higgins

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

Elizabeth (Cameron Diaz) este o profesoară complet lipsită de vocație. Ironică, nemiloasă și obraznică, femeia visează să se căsătorească cu un bărbat bogat care să o scutească de multe eforturi inutile. Când logodnicul ei o părăsește, aceasta pune ochii pe un tânăr foarte bogat și extrem de atrăgător (Justin Timberlake), care de fapt este interesat de o altă profesoară (Lucy Punch).

Cand Elizabeth se vede nevoită să refuze avansurile profesorului de sport (Jason Segel), un tip sarcastic și cam șters, consecințele planului său îndrăzneț sunt de fapt o lecție de care atât elevii, colegii, cât și ea însăși aveau nevoie.

Profă rea, dar buuună asigură o comedie debordantă, ce îi reunește în rolurile principale de binecunoscuții Cameron Diaz, Justin Timberlake și Jason Segel.

 

Titlul original: Larry Crowne

Titlul românesc: Larry Crowne

Regie: Tom Hanks

Distribuție: Tom Hanks, Julia Roberts, Nia Vardalos, Bryan Cranston, Wilmer Valderrama, Cedric the Entertainer

Gen: Comedie, Dramă

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

Trecut deja de prima tinerețe, Larry Crowne (Tom Hanks) este mândru să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte, unde s-a obișnuit cu titlul de “angajatul lunii”, mulțumită responsabilității excesive de care dă dovadă.

Într-o zi, Larry se trezește dat afară, motivul fiind acela că nu are studii superioare terminate și cu toate că a fost un angajat model, are nevoie de o diplomă pentru a continua. Astfel, Larry se îmbărbătează și se înscrie la un colegiu local pentru a-și completa studiile.

Îndrăgostit până peste cap de profesoara de comunicare, Mercedes Tainot (Julia Roberts) și ajutat de câțiva studenți nu tocmai populari, Larry este dispus să apeleze la toate trucurile din lume pentru a da impresia unui tip sexi și charismatic. Trecând printr-o perioadă extrem de monotonă și lipsită de pasiunea de a mai preda, Mercedes regăsește fericirea și pofta de viață în prezența încurcatului Larry Crowne.

Disponibil din noiembrie în format DVD, filmul Larry Crowne relatează într-o notă comică povestea impresionantî a unui bărbat nevoit să se reinventeze în urma crizei financiare actuale.

 

Titlul original: Sharpay’s Fabulous Adventure

Titlul românesc: Minunata aventură a lui Sharpay

Regie: Michael Lembeck

Distribuție: Ashley Tisdale, Austin Butler, Cameron Goodman, Bradley Steven Perry

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 44.90 RON

Sharpay Evans (Ashley Tisdale) are un singur vis… acela de a deveni o actriță faimoasă. În urma unui număr de dans, celebrul producător Jerry Taylor (Pat Mastroianni) decide să-i ofere un rol pe Broadway mai întâi câinelui ei Boi.

Încântată de propunere, Sharpay își convinge părinții să o lase să se mute singură în New York, cu singura condiție ca dacă planurile nu îi reușesc, să se întoarcă și să lucreze cu părinții ei într-un restaurant.

În marele oraș, însă, lucrurile nu par atât de simple și aici începe aventura lui Sharpay. Urmăriți visul unei adolescente și pe incredibil de talentatul ei cățel în comedia Minunata aventură a lui Sharpay, din noiembrie pe DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.