După marele succes al comediei din 2009, Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis și Justin Bartha revin în rolurile care i-au consacrat cu o nouă aventură plină de situații  imprevizibile în Marea Mahmureală 2, un film distribuit de Pro Video în format BLU-RAY și DVD.

 În Marea Mahmureală 2, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) și Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailanda, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să riște din nou și optează pentru o variantă sigură și liniștită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuși, lucrurile nu merg întotdeauna așa cum au fost plănuite. Și dacă ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas, ce se întâmplă în Bangkok depășește orice imaginație.

Fiind într-un oraș străin, plin de viață, dar și cu o reputație pe cât de dubioasă, pe atât de periculoasă, se poate spune că locația crește potențialul comic pentru cei trei americani, scăpați din frâiele convențiilor.

Regizat tot de Todd Phillips, Marea Mahmureală 2 reușește să dea un nou sens comediei, combinând acțiunea și pericolul cu situațiile extrem de ilare. Alături de cei patru prieteni, în comedie îi veți revedea pe Ken Jeong, Paul Giamatti și Mike Tyson, dar veți face cunoștință și cu un nou membru foarte neobișnuit, maimuțica Crystal, care vă va cuceri pe loc.

În plus, odată cu lansarea comediei pe BLU-RAY și DVD, veți putea achiziționa și pachetul special cu filmele Marea Mahmureală 1 și 2, care conține și un kit anti-mahmureală alcătuit dintr-un aparat foto de unică folosință, o ramă foto, vederi și o listă de activități.

 Un produs marca Warner Home Video, distribuit de Pro Video, Marea Mahmureală 2 poate fi achizitionat din toate centrele comerciale, magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro,  în format BLU-RAY și DVD, la un preț recomandat de 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.