Nu mulți au văzut-o pe Cătălina Grama (alias Jojo) cu crema pe față și castraveți pe ochi, țipând până aproape de leșin, cântând și dansând de mama focului, în timp ce îi sunt strecurate bancnote în lenjeria intimă sau amenințând că se va arunca sub copitele unui ponei. Din 11 mai, Cătălina Grama este Nina în S-a furat mireasa, o nou comedie semnată de MediaPro Pictures, distribuită în cinematografe de MediaPro Distribution.

 În regia lui Jesus Del Cerro, filmul S-a furat mireasa este produs de Alma Sârbu și o aduce în rol principal pe Cătălina Grama, care de această data interpretează o moldoveancă, câștigătoare a concursului de frumusețe Miss Barlad. Nina vorbește cu un puternic accent moldovenesc și este interesată doar să parvină pe scara socială și să devină o “doamnă”.

Cel care a influențat alegerea Cătălinei Grama pentru rolul Ninei este Toni Grecu, care alaturi de Adrian Onciu semneaza și scenariul filmului S-a furat mireasa. Toni Grecu a mărturisit că a avut-o în minte pentru acest rol încă de când a scris scenariul. Jojo, o actriță cu greutate din cadrul Serviciului Roman de Comedie, a primit cu multă bucurie vestea participării sale la proiect.

„Mă simt ca acasă pentru că această echipă cu care am colaborat și la filmul Nașa este echipa mea de suflet. Dacă aș putea, în lumea mea ideală, aș face filme numai cu Alma și Jesus”

glumește ea încântată.

Spre deliciul publicului cel care i-a ținut replica artistei în câteva scene de-a dreptul hilare este chiar un…ponei, despre care Cătălina declară: ,, Amadeus a fost un partener deosebit de amabil și foarte docil până la urmă, pentru că el este un actor în S-a furat mireasa, dar e totuși un ponei! Şi a fost un ponei deosebit de înțelegător pentru că l-am și coafat, l-am și  dat cu fixativ, l-am tot plimbat prin casă, l-am înnebunit! L-am îmbrăcat chiar și în frac la un moment dat! Prin câte n-a trecut poneiul Amadeus în cadrul acestei producții! Însă s-a comportat admirabil, ne-a ințeles pe toți și, mai mult decât atât, a dovedit că este și talentat. În lumea poneilor, în Hollywood-ul lor, ar fi foarte apreciat.”

O producție MediaPro Pictures, S-a furat mireasa va putea fi vizionat în premieră din 11 mai în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Odeon Cineplex (Cluj) și alte cinematografe.

Grand Cinema Digiplex Băneasa=”2″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.