Concurs – Câştigă premii cu Odeon Film (ÎNCHEIAT)

0
1080

Odeon Film 10- 24 septembrie 2012: 2 cărți “Titanic”

Premii:

2 cărți “Titanic”

Când filmul lui James Cameron, Titanic, a ”navigat” pentru prima dată pe marele ecran în 1997, publicul a fost uimit de efectele vizuale revoluționare și de incredibila poveste de dragoste. Acum, cincisprezece ani mai târziu, Titanic a rămas unul dintre cele mai aclamate filme din toate timpurile, devenind un fenomen cultural.

În această ediţie actualizată a cărții Titanic, devenită bestseller New York Times, veți descoperi tot ceea ce aţi dorit mereu să ştiţi despre Titanic, de la construcţia efectivă a “navei de vis”, până la castingul lui Jack şi Rose, unul dintre cuplurile cele mai memorabile din istoria filmelor de la Hollywood. Cu o nouă prefaţă scrisă de către James Cameron, care descrie impactul pe care experința Titanic l-a avut asupra vieții și carierei sale și cu fotografii nevaivăzute până acum, această ediţie de colecție este cea mai completă cronică a unuia dintre cele mai iubite filme din toate timpurile.

Întrebare : Cum se numește colierul lui Rose din filmul Titanic?

Răspuns : Inima Oceanului

Câştigători : Mircea Andrei și Stanescu Sorina Alexandra

!ATENŢIE! Vă rog cititi regulile de participare a concursurilor de pe MovieNews.ro. Una din acestea este : O singură participare de persoană per concurs!

Acest concurs este valabil doar în București!

Acest concurs vă este oferit de:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.