Cel mai “pe val” actor al momentului, Joseph Gordon-Levitt vine începând din 5 octombrie, pe marile ecrane din România, alături de Bruce Willis, în thriller-ul Looper: Asasin în viitor.

Călătoria în timp este ilegală și deci disponibilă numai pe piața neagră. Atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp unde un ucigaș plătit – așa cum este și Joe (Joseph Gordon-Levitt) – așteaptă să lichideze ținta. Joe câștigă bine și viața lui pare să fie foarte bună până când mafia decide să închidă cercul și să scape de ucigaș, așa că îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

Acțiunea filmului se petrece în 2044 când călătoriile în timp nu sunt încă posibile, dar treizeci de ani în viitor da, și sunt controlate de mafie cu un singur scop: pentru a ucide oameni.

Filmul este regizat de Rian Johnson, iar din distribuția filmului fac parte Joseph Gordon Levitt (Începutul), Bruce Willis (Greu de pensionat) și Emily Blunt (Gardienii destinului) alături de care îi mai întalnim pe: Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo, Jeff Daniels, Xu Qing, Garret Dillahunt și Pierce Gagnon.

Din 5 octombrie, filmul Looper: Asasin în viitor / Looper, va rula la cinematografele bucureștene: Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, CinemaPRO, Grand Cinema Digiplex, The Light Cinema precum și în țară, la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, Odeon Cineplex Cluj Napoca și alte cinematografe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.