Concurs InterCom Film, perioada 14 – 17 iulie – Câștigă două invitații duble la Sex Tape la Hollywood Multiplex în perioada 21 – 24 iulie.

sex_tape_xxlg

Câștigători: Lazar Adrian și Pirvulet Ionita

Răspunsul la întrebare: 18 iulie

Ce trebuie să fac?

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos cu numele și prenumele și CNP-ul din C.I. , o adresă validă de mail și să ne spuneți:

[pull_quote_center]Din ce dată va avea premiera în România comedia Sex Tape?[/pull_quote_center]

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici, pe mail-ul cu care ați participat (nu este public și nici nu va fi făcut) și pe Facebook.

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematograful Hollywood Multiplex și se folosesc pe loc. Nu se pot face rezervări, iar invitațiile sunt valabile, oricand în perioada menționată.

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Sunt două invitații de două persoane valabile la filmul din concurs în perioada 21 – 24 iulie la Hollywood Multiplex în Mall Vitan România!

Succes! (*Dacă aveți nelămuriri folosiți cu încredere pagina de Contact.)

[contact-form to=’concursmn@gmail.com’ subject=’CONCURS INTERCOMFILM’][contact-field label=’Nume și Prenume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’CNP (nu este făcut public)’ type=’textarea’/][contact-field label=’Email (nu este făcut public)’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Răspunsul la întrebare’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]