Ultimul sezon al celebrului serial care a redefinit viaţa din suburbii, Neveste disperate, ajunge la final: ultimul episod va fi difuzat la Diva marți, 2 decembrie, la ora 21:00.

Finalul acestui serial de succes este magistral, pe măsura întregii povești, pentru că include momente de referință legate de naștere, căsătorie și moarte. Se apropie nunta lui Renee, dar Julie va fi în centrul atenției după ce intră în travaliu în cel mai nepotrivit moment posibil. În plus, ultimele zile ale doamnei McCluskey se dovedesc a fi foarte dificile pentru doamnele din Wisteria Lane. În timp ce personajele principale ale serialului își iau pe rând rămas-bun, se întorc și câteva chipuri cunoscute din trecut, alcătuind un tablou final încărcat de emoție.

Nu pierdeți, așadar, ultimul episod din sezonul final al serialului Neveste disperate, difuzat în premieră la Diva marți, 2 decembrie, la ora 21:00.

Fanii serialului Neveste disperate vor putea urmări un maraton al sezonului final, cel cu numărul 8, în zilele de 3 și 4 ianuarie 2015, începând cu ora 9:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.