MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film! (ÎNCHEIAT)

96
2141
Ascultă acest articol


Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Ascensiunea lui Jupiter”, valabile la Cinema City Sun Plaza.

jupiter-ascending-ro

CÂȘTIGĂTORI: Limbei Ionel și Diana Malairau

RĂSPUNSUL LA ÎNTREBARE: Matrix

S-a nascut sub cerul noptii si astrele au stiut ca ii este predestinata maretia. Ea insasi a crezut mereu in steaua ei norocoasa. Dar realitatea cruda ii amintea la fel de des ca este o simpla menajera. Asta pana intr-o zi, cand totul se schimba si la picioare i se asterne intreg universul. Numele ei este Jupiter. Si batalia pentru lumea noastra incepe cu ea.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii duble la filmul “Ascensiunea lui Jupiter”.

Ascensiunea lui Jupiter este primul Sci-Fi original semnat de regizorii Lana si Andy Wachowski de la trilogia care a definit un nou gen. Care este titlul primului film din trilogie?

  1. Matrix
  2. Atlasul Norilor
  3. V de la Vendetta

Vino la cinema din 6 februarie să vezi primul film SF original al fraților Wachowski de la trilogia Matrix încoace. “Ascensiunea lui Jupiter”, cu Mila Kunis și Channing Tatum, un spectacol cinematografic complet, un festin vizual condimentat cu acțiune de proporții epice. Pornește într-o aventură grandioasă care depășește orice imaginație. Vizionează-l din 6 februarie în 3D și IMAX 3D.

Trebuie să completați cu numele și prenumele din C.I. și să dați răspunsul corect la întrebare. Câștigătorul va fi anunțat vineri, 13 februarie.

Invitațiile sunt disponibile la Cinema City Sun Plaza în perioada 13 – 27 februarie, de luni până vineri.

96 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.