HISTORY, canalul factual numărul 1 din România¹, va difuza noi episoade, special pentru pasionații de mașini, în fiecare marți și de joi. Astfel, aventuri inedite din „Recuperatorii de camioane” și din „Războiul transportatorilor” vor fi lansate în această lună.

Noi episoade din cel de-al cincilea sezon din „Războiul transportatorilor” vor fi difuzate în fiecare zi de marți, la orele 22:00. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi mâţa lui mult-iubită, Muffy, se întorc cu noi forțe: Chris şi Robbie. Serialul urmăreşte lumea competitivă a curajoşilor cărăuşi independenţi, care se luptă pentru şansa de a transporta încărcături problematice, bizare și agabaritice dintr-un loc în altul. În fiecare zi, sute de transporturi sunt scoase la licitație și transportatorul care cere cel mai puțin, câștigă. Abia după câștigarea licitației începe adevărata provocare, când transportatorii trebuie să găsească soluțiile optime pentru a duce la bun sfârșit treaba. Fie că sunt începători sau vetereani au drumurilor, nicio încărcătură nu depășește puterile acestor profesioniști.

Recuperatorii de camioane” se întorc de asemenea cu noi episoade din cel de-al doilea sezon, în fiecare joi, la 21:00. Emisunea urmărește „vânătorii” de camioane de pe tot teritoriul Americii, porniţi în misiuni periculoase de recuperare a încărcăturilor dispărute. Camionele, furate și abandonate, însă cu încărcături valoroase, trebuie să fie găsite și aduse înapoi de către cei care își iau acest angajament, altfel pierzând banii puși în joc drept recompensă. Fiecare episod este o cursă contra-cronometru în care echipele încearcă să demonstreze că sunt cele mai bune, rapide și mai norocoase. Miza este cu atât mai mare cu cât doar echipa care găseşte camionul este plătită.

Mai multe informații despre seriale sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.