Actorul Robert Knepper vine în premieră în România

0
1718
Ascultă acest articol

Robert Knepper, maestru al rolurilor negative, vine în premieră în România și completează tabloul actorilor internationali de calibru alături de Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones) și Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural).

robert knepper

Robert Knepper este bine cunoscut pentru rolul lui Theodore “T-Bag” Bagwell în serialul de succes “Prison Break” – considerat adesea cel mai malefic antagonist prezent vreodata într-un serial TV – , dar și pentru personajele interpretate în filme precum “Good Night and Good Luck” (alături de George Clooney, Robert Downey jr și Jeff Daniels), “Hitman” și “Transporter 3”. Un alt serial de succes asupra căruia Knepper și-a pus amprenta a fost “Heroes” cu rolul antagonistului Samuel Sullivan. Pe marile ecrane, cel mai recent rol este cel al lui Antonius din “Jocurile Foamei: Revolta, partea 1”, actorul urmând să apară și în cea de-a doua parte a peliculei ce va fi lansată în noiembrie 2015. Robert a apărut ca și guest star în seriale ca “Breakout Kings”, “The Blacklist” sau “Criminal Minds”.

Pasiunea pentru actorie s-a născut undeva în copilărie, în perioada în care o însoțea pe mama sa în culisele teatrului local unde aceasta avea în grijă recuzita pentru spectacole. Robert a început să se implice mai mult în lumea teatrului, luând parte la producții locale. Mai târziu, a ales să studieze arta dramaturgică la Universitatea din Northwestern.

East European Comic Con este mai mult decât un simplu eveniment, ci reprezintă un spațiu de interacțiune între fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate sau jocurilor video și actori internaționali, artiști grafici  sau celebrități din mediul online.

Aleea artiștilor, zona de gaming și de boardgames, recuzită de film,  cei 4 actori, 3 scene (una principală, una destinată discuțiior cu artiști și creatori de content pe YouTube și una de competiții de gaming) sunt câteva dintre atracțiile pregătite de organizatori.

Biletele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la prețul de 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con este organizat de Asociația Culturală Kesenai și Kickoff Events.

MovieNews.ro este partener media East European Comic Con.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.