Ascultă acest articol


Telespectatorii români care au impresia că filmele horror vechi nu oferă aceeași intensitate, suspans și teroare ca titlurile mai recente, sunt rugați să facă o “vizită” canalului Paramount în acest weekend.

Pregătește-te în perioada 20-21 iunie pentru o întâlnire “de groază” cu un rechin sângeros, care te va înspăimânta și din cauza căruia vei avea coșmaruri mult timp de-acum înainte.

“Filmul care a schimbat modul în care sunt realizate filmele”, “Primul blockbuster”, “Un film clasic cu monștri”, multe opinii au circulat în jurul lui Jaws. Un lucru este sigur: filmul a redefinit parametrii unui “hit” din punct de vedere artistic, demografic, financiar. A fost lansat în vara anului 1975, a primit multe feedback-uri pozitive din partea publicului și a devenit filmul cu cele mai mari încasări la momentul respectiv. A câștigat multe premii, în special pentru montaj și coloana sonoră.

Jaws a fost regizat de Steven Spielberg și a fost urmat de alte 3 părți.

Fiorosul rechin își sărbătorește cea de-a 40-a aniversare, iar Canalul Paramount a pregătit o mulțime de surprize pentru el și pentru fanii lui. Ilustrațiile speciale și o urare video de “la mulți ani” sunt doar câteva dintre surprizele destinate publicului. Unele dintre cele mai înfricoșătoare personaje din cinema au fost implicate în aniversarea specială.

Cei care se dovedesc suficient de norocoși pentru a supraviețui atacurilor lui Jaws (Jaws I, Jaws II, Jaws III, Jaws: Răzbunarea) se mai pot bucura de câteva senzații tari oferite de Scream 3, o producție americană horror care s-a bucurat de succes, prin modul în care a reușit să combine elemente tradiționale ale unui film horror cu inserții amuzante, clișee.

În a treia parte a trilogiei Scream, Sidney își dă seama că nu mai poate scăpa de trecutul ei. Inspirat de filmele de groază, criminalul se întoarce din nou, dar de această dată toate normele trilogiei sunt încălcate.

PROGRAM:

  • 20 iunie, ora 21:00 – Jaws + Jaws II
  • 21 iunie, ora 21:00 – Jaws III + Jaws: Răzbunarea
  • 27 iunie, ora 23:00 – Scream 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.