Luna aceasta, fiecare săptămână debutează cu „Lunea Crimei” pe Crime + Investigation (CI). În acest program vor fi difuzate trei dintre cele mai apreciante şi terifiante seriale: „Căsătorită cu ucigaşul meu”, „Domnişoara crim㔺i „Familii criminale”. Episoadele vor fi difuzate săptămânal, începând cu orele 23:00.

Lunea crimei” va da startul cu serialul „Căsătorită cu ucigaşul meu” şi povestea lui Kelley Sanders şi Jim Cannon, un cuplu aparent fericit, dar ale cărui secrete întunecate şi demoni interiori îi vor distruge, punându-l pe unul dintre ei după gratii, iar pe celălalt în mormânt. Serialul prezintă poveştile dureroase ale unor femei care şi-au întâlnit soarta în mâinile unor soţi înspăimântători. Astfel, telespectatorii vor afla cum omul de alături, persoana aparent obişnuită, poate să se transforme în ceva imprevizibil, violent şi mortal.

Cel de-al doilea program, „Domnişoara crimă”, prezintă povestea lui Judi Buenoano, o femeie care părea să aibă o viaţă perfectă. Ȋnsă, în clipa în care logodnicul ei, John Gentry, este omorât de o bombă plasată în maşină, anchetatorii poliţiei încep să descopere o pânză a minciunilor pe care această „văduvă neagră” o ţesea de ani de zile. Emisiunea prezintă reconstituiri care dezvăluie motivele din spatele acestor ucigaşe, și faptul că adeseori, femeile au motive pentru a ucide mult mai complexe şi mai de lungă durată decât bărbaţii.

Noaptea se încheie cu „Familii criminale” şi povestea unor crime reale, spusă de cei care au trăit-o şi investigat-o. Trădările şi aventurile amoroase secrete le pot face până şi pe cele mai apropiate rude să recurgă la crimă, iar toate drumurile duc către o rudă prin alianţă vinovată de un complot diabolic.

Crime + Investigation deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.