“Fear the Walking Dead” a avut un debut spectaculos în televiziune

1
1291
Ascultă acest articol


Premiera mondială de luni noapte a făcut istorie în televiziunea americană, aducând în faţa ecranelor 10.1 milioane de telespectatori în direct/în aceeaşi zi, devenind astfel premiera nr.1 a unui serial din istoria televiziunii prin cablu a SUA, privind numărul total de telespectatori de pe toate platformele demografice. Episodul a adus 6.3 milioane de telespectatori adulţi cu vârste între 18-49 ani. Având aceste date demografice mult râvnite, AMC este acum locul a trei din cele mai bune cinci premiere de seriale din toate timpurile care au avut vizionarea live/ în aceeaşi zi – “Fear the Walking Dead” pe locul 1 (2015), “Better Call Saul” pe locul 2 (2015) şi “The Walking Dead” pe locul 5 (2010) – o reuşită remarcabilă până acum în era de după apariţia video recorder-ului digital.

“Îi mulţumim şi îi felicităm pe Robert Kirkman, Dave Erickson, echipa briliantă de producători executivi, întreaga distribuţie şi echipa “Fear the Walking Dead”, a declarat Charlie Collier, preşedintele AMC şi Sundance TV. “Este extrem de dificil să evaluezi succesul unui show în prima noapte. Însă, dezvăluim aceste raitinguri de la premiera în direct/în aceeaşi zi pentru că “Fear the Walking Dead” a bătut recorduri de audienţă care sunt cu atât mai speciale cu cât există această diferenţă de fus orar şi această fragmentare a telespectatorilor. A avea un serial pereche al show-ului nr. 1 din televiziune, care să mobilizeze comunităţile, să fie vizionat cu ardoare, să stârnească activitate socială şi relevanţă în cultura pop de o asemenea magnitudine, este extraordinar. Desigur, nimic din acestea nu ar fi fost posibile fără fani, a căror pasiune a dus la aceste rezultate remarcabile“.

Repere Principale Nielsen pentru premiera serialului “Fear the Walking Dead”

  • Transmisia de la 9:00 pm – 5.0 HH rating naţional cu 10.1 milioane telespectatori
  • Transmisia de la 9:00 pm – 4.9 rating naţional cu 6.3 milioane de adulţi de 18-49 ani
  • Transmisia de la 9:00 pm – 5.3 rating naţional cu 6.3 milioane de adulţi de 25-54 ani

Repere Principale Nielsen pentru premiera serialului “Talking Dead” Sezon 6 Preview Special

  • Transmisia de la 8:00 pm – 2.2 HH rating naţional cu 4.2 milioane telespectatori
  • Transmisia de la 8:00 pm – 1.9 rating naţional cu 2.5 milioane de adulţi de 18-49 ani
  • Transmisia de la 8:00 pm – 2.2 rating naţional cu 2.6 milioane de adulţi de 25-54 ani

Primul sezon al “Fear the Walking Dead” va avea şase episoade în această toamnă. Serialul se va întoarce cu al doilea sezon de 15 episoade anul viitor. Serialul a avut premiera simultan pe AMC Global în peste 125 de ţări.

Sursa: Nielsen Fast Nationals L+SD (8/23/15). Rankings 1993-to date, (Live only to 2006, L+SD 2007 to date), M-Su 8p-11p (Start). Series Premiere only excludes mini-series.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.