Jocul pe mobil oficial al serialului AMC care a doborât recordurile, este acum disponibil și în Play Store pe Android. Jocul a fost disponibil în trecut numai pentru iOS. Fear the Walking Dead: Dead Run se poate descărca gratuit.

AMC și creatorii jocului, Versus Evil au lansat această versiune actualizată a jocului înaintea premierei mondiale a serialului din data de 22 august 2016.

În acest joc de strategie trebuie să alergi pentru supraviețuire. Trebuie să fugi cât de departe poți fără a muri și să eviți obstacolele terifiante din calea ta. Vei vizita locații familiare din show-ul Fear the Walking Dead, inclusiv o biserică, un liceu și o arenă sportivă. Pentru a avea succes, va trebui să găsești un echilibru între apărare și viteză, deoarece împușcarea excesivă te va încetini, iar în caz contrar, te va lăsa fără apărare. Dacă îți place să folosești o varietate de arme, acest joc are o mulțime, cu peste 50 de arme unice disponibile. Personajele cu care te poți juca sunt: Travis, Nick, Madison, Daniel și Chris.

Pentru a încerca jocul, accesează App Store pentru iOS și Play Store pentru Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.