Îcepand de luni, 22 august, vom putea urmări cele 8 episoade ale sezonului 2b ale “Fear the Walking Dead” și vom avea parte de emoții și trăiri interesante, alături de protagoniștii serialului.

“Fear the Walking Dead” a ajuns la sezonul 2b și va fi difuzat în premieră exclusivă pe AMC în noaptea de duminică spre luni, de la ora 04.00, în acelaşi timp cu premiera din SUA și redifuzat, în reluare, luni, de la ora 22.00, pe 22 august.

Pe măsură ce ne îmbarcăm la a doua jumătate a sezonului doi din Fear the Walking Dead, familiile Clark/Manawa, Salazar și Strand se destramă. Evenimentele care s-au petrecut pe vasul Abigail au dus personajele noastre în derivă. Acum ei trebuie să-și găsească propriile căi de supraviețuire. Alicia se luptă cu refuzul lui Madison de a-l lăsa pe Nick să plece, în timp ce Travis încearcă să-l protejeze pe Chris de întunericul apocaliptic care amenință să-l consume. Strand este pierdut în durere, iar puterea trecutului întunecat al lui Daniel a lăsat-o pe Ofelia dezamăgită în privința supraviețuirii și clădirii unei vieți noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.