Lansare în stil hollywoodian la Cinema City în ParkLake

0
2317
Ascultă acest articol


Cinema City a sărbătorit alături de peste 500 vedete şi parteneri deschiderea celui de-al 24-lea multiplex, în ParkLake Shopping Center din Bucureşti. Invitații au avut parte de o primire de cinci stele exact ca la Hollywood, pe covorul roșu așteptându-i papparazzi care s-au întrecut a-i surprinde în cele mai inedite și amuzante ipostaze.

Gala exclusivistă Cinema City s-a bucurat de o atmosferă spectaculoasă, cu muzică live, filme de top și blockbuster drinks&treats, o statuie vivantă super cool care a condimentat petrecerea, dar și o cabină foto cu propsuri unde vedetele au imortalizat momentele de neuitat ale serii. Trupa Atelier a adus spiritul Hollywood-ului mai aproape de fanii din România, cu muzică live, dans și mult antren.

“Deschiderea noului multiplex a fost pentru noi o nouă ocazie de a arăta în ce constă filosofia Cinema City, locul unde vedeta ești tu: acțiune, distracție, experiențe memorabile și trăiri spectaculoase”,

a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City.

Vedetele s-au bucurat din plin de atmosfera incendiară a serii, printre ele numărându-se Jorge, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghină, Tily Niculae, Dragoș Bucur & Dana Nălbaru, Dorian Boguță, Alexia Țalavutis, Maria Radu, Irina Maria Mohora, Monica Iagăr, Gianina Corondan, Alice Năstase Buciuta, Oana Coșbuc, Cristina Herea, Simona & Rareș Dragomir, Andrei Nourescu, Andrei Lăcătuș (Shurubel), Bogdan Ciudoiu (Radio 21), Ionuț Bodonea (Radio21), Dan Cruceru, Radu Buzăianu (Radio Gold FM), Majda Abouloumosha, Maria Andreea, Sânziana Negru, Edi Enache, Diana Enciu & Cristian Simonca.

La Cinema City din ParkLake, toamna aceasta se numără filmele bune, iar noul multiplex îi aşteaptă deja pe cinefili cu 11 săli 2D & 3D, şi – foarte curând – cu 3 săli VIP, pentru o experienţă premium, demnă de un star de cinema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.