După opt sezoane de succes, serialul “Un show obişnuit”, câştigător al unui premiu Emmy şi difuzat de Cartoon Network, animaţie creată de JG Quintel, va lansa ultimul sezon al său. Un meteorit uriaş a lovit Pământul, ducându-i pe Mordecai şi pe Rigby în spaţiul cosmic, acolo unde se va desfăşura întregul sezon opt. Peripeţiile celor doi pot fi urmărite începând cu 26 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.00.

Unul dintre serialele preferate ale fanilor şi ale criticilor, “Un show obişnuit”, a urmărit viaţa celor mai buni prieteni Mordecai și Rigby, ale căror escapade din după-amiezele leneşe sunt întrerupte de aventurile cu gaşca lor de prieteni. Sezonul opt va prezenta lupta intergalactică finală a binelui împotriva răului.

“De la primele notiţe ale lui JG, prin cele opt sezoane de succes și mai mult de 250 de episoade produse, “Un show obişnuit” a fost una dintre cele mai originale animaţii al acestei generații, reuşind să creeze personaje de neuitat”, a declarat Rob Sorcher, chief content officer, Cartoon Network. “Mulţumim sincer întregii echipe, care a dat dovadă de talent şi devotament incredibil şi nu în ultimul rând, sunt mândru că toți au fost de acord să meargă în spațiu împreună pentru o călătorie finală plină de umor.”, a mai spus Sorcher.

Quintel a adăugat: “Realizarea întregului serial a fost cu adevărat distractivă. Am reuşit să spunem tot ce aveam de spus şi am reuşit să transmitem tot ce aveam de transmis. Suntem atât de mândri și încântați că oamenii pot vedea cum ne facem bagajele într-un mod glorios. Am reuşit să închidem un cerc “.

“Un show obişnuit” a început ca un proiect personal al lui JG Quintel în timp ce era student la CalArts și a fost primul serial care a primit undă verde în cadrul Programului Artiştilor Studiourilor Cartoon Network în 2008. Una dintre cele mai longevive animaţii, “Un show obişnuit” a câștigat un premiu Emmy în 2012 şi a fost nominalizat de alte cinci ori de la debut şi până acum. Serialul a dat naştere şi unui film de lung-metraj, “Un show obişnuit: Filmul”, care a avut premiera la Cartoon Network anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.