În două zile începe cea de-a doua ediție a Transilvania Shorts

0
1096
Ascultă acest articol


Cea de-a doua ediție a TRANSILVANIA SHORTS [Festival Internațional de Scurtmetraje] are loc, la Sibiu și Târgu Mureș, în cursul acestei săptămâni [16 – 19 Martie]. Haideți să sărbătorim filmul, împreună!

Știm cât de dificil poate fi, pentru regizori, să își producă și distribuie creațiile, cu atât mai mult, dacă sunt filme de scurt metraj și producții independente. TRANSILVANIA SHORTS [TS] poate fi un instrument util oricărui regizor, pentru a promova filmul său de scurtmetraj, și a primi răspunsul publicului. Filmele selectate [în competiția festivalului] sunt promovate, proiectate în cadrul evenimentului, și evaluate cu suportul unei echipe de experți din industrie, iar filmele câștigătoare sunt promovate și prezentate în cadrul altor evenimente cu proiecții de film, în România, în anul următor evenimentului. Pe scurt, Transilvania Shorts susține regizorii pentru a obține recunoașterea publică, și pentru a fi premiați pentru munca lor.

Cea de-a doua ediție – TS 2017 – va avea loc la Sibiu, în zilele de 16 și 17 martie, la Cinema Arta [Piața Aurel Vlaicu 11] și la Astra Film Cinema [Piața Mică 11], ca și la Târgu Mureș, în cursul weekend-ului 18-19 martie, la Cinema Arta Mureș [Piața Trandafirilor 35-37].

TS2017 va prezenta o diversitate de scurtmetraje internaționale, din categoriile: Animație, Documentar, Experimental, Fashion, Mini-Short, Mobile Phone, Narativ, Student, Trailer, Videoclip Comercial, Videoclip Muzical. Cele 50 de filme de scurtmetraj, selectate în competiția festivalului din 2017, provin din aproape toate colțurile lumii: Austria, Australia, Belarus, Belgia, Canada, Cehia, China, Congo, Croația, Elveția, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, India, Moldova, Nambia, Polonia, România, Spania, UK, și US.

Programul detaliat al festivalului este prezentat pe www.transilvaniashorts.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.