KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS -- Season: 11 -- Pictured: (l-r) Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kim Kardashian West -- (Photo by: Brian Bowen Smith/E! Entertainment)

Kim Kardashian dă toate detaliile despre îngrozitorul atac pe care l-a suferit la Paris, în episodul de duminică, 26 martie, de la ora 21:00, al emisiunii Keeping Up with the Kardashians, difuzat de televiziunea E!

În promo-ul pentru acest episod, Kim discută cu surorile ei, Khloe Kardashian şi Kourtney Kardashian, povestindu-le pas cu pas experienţa terifiantă. Ea le spune că era întinsă în pat, se gândea să se ridice şi să se spele pe faţă, când a început să aţipească. Atunci a auzit „zgomote pe scări” şi s-a gândit că sunt Kourtney şi asistenta ei, Stephanie, care se întorc de la club. Kim a început să le strige, dar nu i-a răspuns nimeni, iar „inima a început să-i bată foarte repede”.

Vedeta le povesteşte surorilor ei că uşa era uşor deschisă şi astfel a putut vedea „doi bărbaţi care îl imobilizau pe un al treilea”, cei doi purtând uniforme de poliţişti. „Aşa că am coborât din pat, mi-am luat telefonul şi mi-am dat seama că nu ştiu să sun la 911 în altă ţară”, spune Kim, explicând că a încercat să îşi sune bodyguard-ul, Pascal, care era în oraş, cu Kourtney. Dar în acea clipă unul dintre bărbaţi a intrat în cameră şi i-a smuls telefonul.
„Tipul a intrat, mi-a smuls telefonul, m-a aruncat pe pat şi m-am gândit «Până aici mi-a fost»”, povesteşte Kim.
Kim şi-a dat apoi seama că bărbatul imobilizat afară era concierge-ul hotelului, care era încătuşat şi avea în mână cheia de la camera ei. „După aceea, când am vorbit cu el, mi-a povestit că l-au întrebat «Unde e soţia rapperului? Dă-ne drumul în camera ei»”, dezvăluie Kim, explicând că hoţii o căutau pe soţia lui Kanye West.

Urmăriţi clipul KUWTK de mai jos, pentru a vedea experienţa terifiantă şi a înţelege cum a ajuns concierge-ul să-i traducă victimei cerinţele hoţilor.

http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it

Nu ratați episodul dramatic din Keeping Up with the Kardashians, duminică, 26 martie, la ora 21:00, numai la E!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.