Ascultă acest articol


În ultimii 10 ani, seria de succes marca E! Keeping Up with the Kardashians a devenit, dintr-un reality-documentar de familie, un fenomen global. De la despărțiri la împăcări, de la nunți, la nașteri și la toate dramele trăite în tot acest timp, fanii au stat alături de familie, care a evoluat constant. În emisiunea specială, de 90 de minute, Keeping Up with the Kardashians 10 Year Anniversary Special, care va fi difuzată duminică, 1 octombrie, la ora 21:00, și va fi găzduită și produsă de Ryan Seacrest, acesta va sta de vorbă cu Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall și Kylie despre evenimentele marcante din viețile lor de până acum.

De-a lungul anilor, familia a rămas sinceră, vulnerabilă în fața telespectatorilor și plină de compasiune, iar această emisiune specială va dezvălui ce a însemnat, pentru clanul Kardashian, să treacă prin toate victoriile și toate greutățile în fața camerelor de filmat.

„De la începutul seriei, acum 10 ani, telespectatorii au urmărit evoluția acestei familii, care a devenit o parte importantă a culturii pop contemporane”, a explicat Jeff Olde (vice-președinte executiv al departamentului Programming & Development al E!). „Sărbătorim un deceniu de difuzare pe post a aventurilor familiei și suntem extrem de recunoscători fanilor din întreaga lume, care au stat alături de noi de la început”, a adăugat acesta.

Pe 8 octombrie, la ora 21:00, după un an dificil și plin de evenimente, Keeping Up with the Kardashians revine cu al 14-lea sezon, la fel de distractiv. De la mers cu cortul și degustări de vin în Santa Barbara, la excursii aniversare în Mexic, familia este decisă să revină la origini, dar nu fără a trece peste câteva obstacole. Kim vrea să renunțe la lumina reflectoarelor și să se axeze pe familie, după experiența traumatizantă de la Paris. În paralel, relația dintre Khloe și Tristan evoluează, iar aceasta e stresată în legătură cu modul în care li s-ar putea împleti viețile. Kourtney încearcă să se bucure de viața de femeie singură în timp ce împarte îndatoririle părintești cu Scott, iar Kendall este extrem de stresată de faptul că a devenit o mare vedetă și restul familiei i se alătură în această călătorie imprevizibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.