Începând cu primul episod al emisiunii The Platinum Life, care are premiera duminică, 22 octombrie, la 22:00, E! oferă telespectatorilor acces în culisele vieții soțiilor și iubitelor din industria muzicală. În seria de 8 episoade săptămânale a câte o oră, telespectatorii vor sta cu ochii pe Asiah Collins, Alycia Bella, La’Myia Good, Shantel Jackson, Nazanin Mandi, Lola Monroe și Crystal Smith, care își împart viețile de VIP cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală, ca Nelly, NE-YO sau Eric Bellinger. În timp ce se ocupă de propriile cariere și își fac numele cunoscut, aceste femei stau bine pe propriile picioare și nu lasă nimic și pe nimeni să le stea în calea spre succes. Dar o viață în lumina reflectoarelor vine cu reguli pe care toată lumea trebuie să le urmeze. Vor reuși ele să se conformeze sau vor alege să își impună propriile reguli?

ELE SUNT DOAMNELE DIN “THE PLATINUM LIFE”:

Asiah Collins – Căsătorită cu artistul, producătorul și compozitorul Kid Ink

Asiah, cea mai tânără dintre femeile din grup, muncește din greu pentru a echilibra distracția cu obligațiile din viața ei. Ea încearcă să își dea seama cum să se descurce cu toate responsabilitățile din carieră și cu faptul că este mamă – are o fată cu soțul ei, Kid Ink. Asiah este o prietenă loială și are aceleași așteptări de la persoanele din jur, dar între ea și Crystal există probleme nerezolvate.

Alycia Bella – Singură de puțin timp

Alycia Bella este cântăreață, actriță, DJ de ocazie și o tipă plină de energie. Extrem de frumoasă și aparent dulce, Alycia îi respectă pe cei din jur doar până la proba contrarie și nu se teme să se impună dacă este cazul. Este singura femeie singură din grup și asta o stresează, mai ales că merge la atâtea întâlniri, dar fără succes.

La’Myia Good – Căsătorită cu producătorul, compozitorul și cântărețul laureat cu Grammy Eric Bellinger

La’Myia are multe pe cap. Se ocupă de cariera ei, de proiectele filantropice, de copil și de soțul ei, Eric Bellinger. Comparativ cu alte doamne din grup, La’Myia a făcut parte din industria de entertainment de mică, de la 7 ani, alături de sora ei, actrița Meagan Good. Are o personalitate care se impune ferm și înfruntă problemele direct, mai ales când vine vorba despre Crystal, prietena ei cea mai bună.

Shantel Jackson – Într-o relație cu rapperul, compozitorul și producătorul laureat cu Grammy Nelly

Aflată acum într-o relație cu Nelly, Shantel simte că lucrurile s-au așezat așa cum trebuie și le merge bine împreună. Nelly a cumpărat recent o casă nouă în Los Angles, pentru ei doi, și i-a sugerat subtil iubitei lui că următorul pas în relația lor ar fi un copil. Dar acum Shantel se ocupă de cariera ei, pe care vrea să o ducă la următorul nivel și nu vrea să aibă, deocamdată, copii.

Nazanin Mandi – Logodită cu producătorul, compozitorul și cântărețul laureat cu Grammy Miguel

După 11 ani cu suișuri și coborâșuri alături de marea ei dragoste, Nazanin este oficial logodită cu Miguel și își plănuiește nunta din primăvara viitoare. În plus, Nazanin se ocupă de managerierea și extinderea liniei proprii de bikini, de modeling și de cariera ei muzicală.

Lola Monroe – Într-o relație cu rapperul, compozitorul și producătorul King Los

După ce a fost nominalizată la categoria „cea mai bună cântăreață hip hop”, la Premiile BET, Lola Monroe a luat o pauză de 3 ani pentru a se ocupa de băiatul ei, Brixton. Acum, Lola vrea să reintre în hora muzicală, să-și reia munca și să cucerească topurile. Miza este mare, iar revenirea ei presupune ca iubitul ei longeviv – King Los – să își asume o parte dintre îndatoririle legate de casă și copil.

Crystal Smith – Căsătorită cu actorul, producătorul, compozitorul și cântărețul laureat cu Grammy NE-YO

Crystal este măritată cu NE-YO și este cea mai nouă membră a grupului „The Platinum Life”, așa că mai are multe de învățat. Pare hotărâtă să își trăiască viața exact așa cum vrea. Și, deși stilul ei direct creează uneori probleme în cercul ei de prietene, Crystal este preocupată doar de canalul ei culinar și afacerea proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.