Ascultă acest articol


Bibliotecarii au salvat lumea la finalului sezonului 3, dar cu ce preț? În sezonul 4 al serialului Bibliotecarii, care are premiera la DIVA duminică, 7 ianuarie, de la ora 19:00, Eve (Rebecca Romijn), Flynn (Noah Wyle) și echipa lor trebuie să salveze lumea din nou, dar cea mai mare provocare va fi una internă – care apare chiar în Bibliotecă. Clădirea nu mai este legată de lumea noastră printr-o persoană, prin urmare, un Bibliotecar și un Gardian trebuie să se lege pe vecie de Bibliotecă. În timp ce Jenkins (John Larroquette) organizează ritualul care îi va lega pe cei doi de locul magic, Flynn află că Biblioteca ascunde un secret – o femeie pe care a cunoscut-o pe vremuri – și fiecare Bibliotecar ajunge să se întrebe dacă locul pe care îl protejează de atâta timp este unul pozitiv sau malefic.

Serialul Bibliotecarii are în centru o organizaţie antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York, care protejează lumea de realitatea magică şi secretă care ne înconjoară. Acest grup de personaje rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţările supranaturale şi recuperează artefacte puternice din întreaga lume.

Nu ratați premiera sezonului 4 al serialului Bibliotecarii duminică, 7 ianuarie, la ora 19:00, numai la DIVA. În fiecare duminică va fi difuzat câte un episod. Noul sezon este precedat, pe 21 decembrie, la ora 21:00, de două episoade speciale dedicate Sărbătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.