Ascultă acest articol


Luna februarie aduce la AMC, în fiecare luni, multă acţiune, adrenalină şi aventură într-o lume ce părea că nu mai există.

În fiecare zi de luni din februarie, de la ora 20:00.

Primul film ”Jurassic Park” va fi difuzat pe 5 februarie, la AMC. Dr. Alan Grant și dr. Ellie Sattler sunt invitați de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distracții pe o insulă din Costa Rica. Hammond reușise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice și să pună bazele unei rezervații imense de animale preistorice. Dar, din păcate, sistemele de protecție ale parcului cedează și dinozaurii pierduți de sub control trebuie distruși.

În ”Lumea Dispărută: Jurassic Park”, au trecut patru ani de la încercarea nereușită de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul și acum îi mărturisește lui Ian Malcolm că mai există o insulă, despre care nu știe nimeni, unde au fost creați inițial dinozaurii de pe Nublar. Uitați de lume, dinozaurii au supraviețuit și au crescut în Atelierul B de pe Insula Serna și acum Hammond este nerăbdător să-și facă cunoscute realizările.

În al treilea film marca ”Jurassic Park”, Dr. Alan Grant (Sam Neill) – unul dintre cei mai vestiţi paleontologi din lume- şi-a dedicat întreaga viaţă studiului dinozaurilor dar nu şi-a imaginat niciodată că se va trezi faţă în faţă cu ei … din nou. Acum opt ani, el a fost foarte sceptic când a acceptat o invitaţie din partea lui John Hammond – un om de afaceri aventurier. Sperând să-i obţină aprobarea, Hammond le-a oferit câtorva colegi şi oameni de ştiinţă o excursie la compania InGen (înfiinţată de el) – o atracţie turistică unică localizată pe Insula Nublar, o insulă îndepărtată lângă Costa Rica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.