Monk, unul dintre cele mai premiate seriale, care îl are în rolul principal pe celebul actor Tony Shalhoub (Big Night, Wings, Men in Black, Cars), are premiera la DIVA luni, 12 martie, la ora 18:00. De luni până vineri va fi difuzat câte un episod, de la aceeași oră.

Adrian Monk (Tony Shalhoub) a fost pe vremuri un nume în cadrul Departamentului de Poliție din San Francisco, fiind celebru pentru modalitatea neconvențională în care rezolva cele mai dificile cazuri de pe rol. Dar după ce soția lui, Trudy, este omorâtă și crima rămâne nerezolvată, Monk este devastat și începe să aibă un comportament obsesiv-compulsiv. Această problemă psihologică îi conferă o teamă anormală în legătură cu orice îl înconjoară: microbi, înălțimi, aglomerări urbane… se teme chiar și de lapte. Din această cauză își pierde locul de muncă, dar rămâne pe post de consultant al poliției, în ciuda provocărilor unice peste care trebuie zilnic să treacă. Din cauza lor, angajează o asistentă personală, Sharona Fleming (Bitty Schram), care îi stă mereu alături și îl ajută să facă și cele mai simple lucruri (cum ar fi organizarea sertarului cu șosete din dulap). Dacă Monk e un fel de Sherlock Holmes, atunci Sharona e un fel de Dr. Watson, care știe cum să îl „împungă” subtil pe „detectivul defect”, pentru a-l ajuta să-și ducă la bun sfârșit investigațiile și a-l convinge pe Căpitanul Stottlemeyer (Ted Levine) să-i permită să revină în rândurile poliției.

Urmăriți-l pe detectivul neconvențional, a cărui teamă bizară de germeni, înălțime, mulțimi și, practic, orice – îl ajută, în cele mai neașteptate moduri, să rezolve cazuri complicate de crime și, mai ales, să facă față fiecărei zile din viața sa.

Nu uitați: Monk, sezonul 1, începe luni, 12 martie, la ora 18:00, la DIVA și vom putea urmări câte un episod de luni până vineri, la 18:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.