Ascultă acest articol

Din 20 aprilie 2018 va sosi pe PlayStation 4 unul dintre cele mai așteptate jocuri din seria God of War – un third person care și-a câștigat o audiență numeroasă încă de la lansarea primului joc, în 2005, ales și cel mai bun joc exclusiv PlayStation al anului.

Franciza este plină de acțiune, iar lupte cu creaturi mitice colosale au loc în Grecia Antică, personajul principal fiind Kratos – un războinic spartan. După două sequel-uri pentru  platformele PlayStation 2, 3 și PlayStation Portable, cel de-al 3-lea titlu al seriei a ajuns sub formă de Remaster pe PlayStation 4, iar anul acesta seria îl readuce pe Kratos, îmbătrânit, alături de fiul său Atreus, pe PS4 și PS4 Pro cu suport pentru rezoluția 4K.

Bineînțeles că personajul Kratos a primit deja atenția celor de la NECA – printre cei mai populari fabricanți de figurine de colecție din lume care au scos o ediție de 18cm cu personajul. Acesta are 30 de puncte de articulație și vine însoțit de scut și o secure sculptată detaliat.

Prietenii și partenerii noștri de la 101figurine.ro au analizat puțin această figurină și au pus cap la cap un clip în care Kratos este analizat atent:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.