Mult-îndrăgitele modele de Samsung, A5, S7 și S7 Edge vor primi în cele din urmă update-ul la Android 8.0 Oreo. Considerând prețul lor actual, acestea se încadrează în gama Mid-Range și oferă o experiență ce tinde spre High-End.

Cu display-uri AMOLED și fișe tehnice excelente, acestea combină armonios autonomia și performanța, iar update-ul la Oreo le va face, sperăm, și mai performante.

Oreo aduce în plus pe modelele Samsung și Samsung Experience 9.0. După atâtea discuții legate de toata interfața Coreenilor și de experiența utilizatorilor, în sfârșit avem niște update-uri chiar demne de luat în seamă.

Actualizarea pentru A5 are versiunea A520FXXU4CREF / A520FOJV4CREF / A520FXXU4CRD3 și o dimensiune de 1.089,60 MB.  

Actualizarea pentru penultimul vârf de gamă al Samsung are versiunea G935FXXU2EREM / G935FROM2EREM / G935FXXU2ERD6 și o dimensiune de 1.270,70 MB.

Ce avem în plus?

Pe parte de Oreo, vom vedea îmbunătățiri pentru meniu, File Manager, autonomie, o gestiune mai facilă a notificarilor, iar Samsung Experience 9 vine cu o interfață nouă pentru tastatură, setări noi pentru filtrul blue light, butoane directe pentru GIF-uri și emoji-uri și meniu mai prietenos.

Voi ce părere aveți? Vă place noul update?

Articol de Leonard Neamțu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.