Netflix confirmă cel de-al doilea sezon ELITE (ro. ELITA)

0
1535
Ascultă acest articol


Lumea din Las Encinas revine în 2019, dar încă nu știm ce personaje se vor întoarce sau ce chipuri noi vom vedea.

Sezonul doi va fi produs tot de Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, I Want You), va avea 8 episoade și va fi filmat în 4K.

Primul sezon a reunit trei actori din La Casa de Papel – María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente – dar și mai multe fețe noi, precum Itzan Escamilla (Cable Girls, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 Years and One Day), Ester Expósito (Estoy Vivo), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection) și Omar Ayuso (care debutează în ELITA). Din distribuție face parte și Danna Paola (Dare to Dream), care se numără printre cele mai populare actrițe și cântărețe din Mexic.

ELITA este cel de-al doilea titlu original spaniol, este regizat de Ramón Salazar (Sunday’s Illness, Three Steps Above Heaven) și Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, Party Town) și scris de Carlos Montero (The Time in Between și creatorul Physical or Chemical) și Darío Madrona (Génesis, La chica de ayer și co-producătorul The Protected).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.