NVIDIA lansează modelul GeForce RTX 2060, pentru o nouă etapă în gaming

La un preț recomandat de 1699 lei, RTX 2060 oferă o grafică uimitoare, Ray Tracing și AI pentru PC-urile a zeci de milioane de gameri; disponibil la nivel global începând cu 15 ianuarie

0
1261
Ascultă acest articol


Battlefield V cu DLSS, disponibil în curând

Electronic Arts și DICE vor lansa în curând un update pentru Battlefield V care va include suport pentru DLLS și optimizări pentru ray tracing în timp real. Combinația dintre DLLS și ray tracing le permite gamerilor să se bucure de performanțe uimitoare și o calitate “ray-traced” a imaginii.

Testele arată că performanțele rezultate din combinația RTX, DLLS și ray tracing oferă același număr de cadre pe secundă comparabil cu situația în care ray tracing-ul ar fi dezactivat.

Instrumente de captură și partajare puternice prin GeForce Experience

RTX 2060 vine cu GeForce Experience™, o aplicație care face gaming-ul pe PC mai ușor de accesat, oferind caracteristici “in game” precum:

  • NVIDIA Highlights — care capturează automat cele mai bune momente din gaming. Jocuri lansate recent care oferă funcția de “Highlights” includ: Deuterium Wars, Dirty Bomb, Dying Light: Bad Blood, Europa (Ring of Elysium), Extopia, GRIP, Hitman 2, Insurgency, Sandstorm, Justice, Knives Out PC Plus, Lost Ark, Shadow of Tomb Raider, Switchblade și X-Morph: Defense.
  • NVIDIA Ansel — care permite gamerilor să captureze imagini uimitoare din timpul jocurilor. Jocuri lansate recent care oferă funcția de “Ansel” includ: Deep Rock Galactic, GRIP, Hitman 2, Insurgency Sandstorm, Ride 3 și Shadow of Tomb Raider.
  • NVIDIA Freestyle— care permite gamerilor să personalizeze imaginea jocurilor cu tehnologie de tip postprocesare. Ultimele filtre pot transforma gameplay-ul sau imaginile într-una asemănătoare unei picturi pe ulei sau să livreze un aspect care pare scos direct dintr-un film din anii 1980.

Bundle cu Anthem, Battlefield V

Pentru o perioadă limitată, gamerii care achiziționează placa grafică GeForce RTX 2060, sau un desktop cu RTX 2060 integrat, vor primi unul din jocurile Anthem și Battlefield V, la alegere. Promoția este valabilă în majoritatea regiunilor din lume.

Disponibilitate și preț

RTX 2060 va fi disponibil începând cu 15 ianuarie pentru sistemele oferite de Acer, Alienware, Dell, HP și Lenovo, precum și de fabricanții de sisteme din întreaga lume.

Plăcile customizate, inclusiv cele stock-clocked și overclocked din fabrică vor fi disponibile începând din 15 ianuarie de la furnizorii de top precum ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY și Zotac.

Tot de pe 15 ianuarie, RTX 2060 stock-clocked Founders Edition – proiectată și construită de NVIDIA – va fi disponibilă prin www.nvidia.com.

Pagina Flickr NVIDIA oferă imagini cu toate produsele GeForce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.