În februarie 2019 pe Netflix

0
2619
Ascultă acest articol


De ce seriale te indragostesti in februarie? Ești într-o relație cu un serial sci-fi, unul cu super eroi sau de comedie? Luna februarie ține cu relația ta 🙂 Iată programul complet al lunii februarie la Netflix:

Titluri Originale Netflix – România

01 FEBRUARIE 2019

Siempre bruja – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Veșnic vrăjitoare

O vrăjitoare călătorește în timp pentru a scăpa de arderea pe rug și trebuie să se adapteze vieții din Cartagena în prezent… însă odată vrăjitoare, mereu vrăjitoare.

Nightflyers – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Nightflyers

Primul sezon din serialul bazat pe nuvela lui George R.R. Martin urmărește expediția terifiantă a opt oameni de știință și a unui telepat cu misiunea de a lua contact cu extratereștrii.

Russian Doll – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Matrioșka

Nadia moare și își retrăiește la nesfârșit petrecerea aniversară de 36 de ani. Este prinsă într-o buclă temporală suprarealistă, testând limitele propriei mortalității.

Dear Ex – FILM NETFLIX Titlu localizat: Cine l-a iubit prima dată?

Un adolescent face față unui conflict înverșunat dintre mama sa, o femeie hotărâtă, și un bărbat nonconformist, care este iubitul și beneficiarul asigurării tatălui său recent decedat.

Velvet Buzzsaw – FILM NETFLIXTitlu localizat: Velvet Buzzsaw

Tablourile unui artist obscur decedat fac furori în lumea artistică. Dar lucrările îndrăznețe și tulburătoare ale creatorului par a fi bântuite de spiritul mânios al acestuia.

Free Rein: Valentine’s Day – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII Titlu localizat: Frâu liber: Ziua Îndrăgostiților

Dragostea plutește în aer când Zoe și prietenele ei pleacă în căutarea Pietrei Fecioarei. Rivalitatea le pune în pericol și Raven este cel care le salvează.

True: Happy Hearts Day – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII Titlu localizat: True: Ziua Inimilor

True și Bartleby încearcă să-l înveselească pe cel mai singuratic locuitor din Regatul Curcubeului, dar starea sa deprimată este contagioasă. Pot trei dorințe să remedieze situația?

02 FEBRUARIE 2019

Bordertown: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Sorjonen: Sezonul 2

Trecutul și prezentul se ciocnesc, având rezultate năucitoare pentru Kari Sorjonen și colega lui, Lena, care investighează crime și alte fărădelegi cu legături în Rusia.

Romance is a Bonus Book – SERIALE ORIGINALE NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Titlu localizat: Dragoste printre rânduri

Un autor talentat, cel mai tânăr redactor-șef din istoria editurii la care lucrează, se implică în viața unei foste angajate din publicitate, care este disperată să-și găsească o slujbă.

05 FEBRUARIE 2019

Ray Romano: Right Here, Around the Corner – COMEDII ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Ray Romano: Chiar aici, după colț

Legendarul comic Ray Romano sosește la Netflix cu un program special de stand-up: o oră întreagă de conținut exclusiv!

08 FEBRUARIE 2019

Unauthorized Living – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Trai necuvenit

Un lider influent al cartelului galician trebuie să-și caute un succesor în timp ce-și ține în secret boala degenerativă de care suferă.

One Day at a Time: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: One Day at a Time: Sezonul 3

Penelope studiază să devină asistentă medicală, Elena și Syd se cunosc mai bine, Alex este pedepsit, Lydia se ocupă de o listă de dorințe, iar Schneider se îndrăgostește.

¡Nailed It! México – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: La fix!: Mexic

Veselia torturilor nereușite și amuzante se îndreaptă spre Mexic, unde cofetari amatori se întrec pentru a recrea prăjituri sofisticate din dorința de a câștiga un premiu în bani.

El árbol de la sangre – FILM NETFLIX Titlu localizat: Arborele sângelui

Un cuplu tânăr scrie povestea istoriei comune a familiilor lor și descoperă secretele întunecate ale rudelor, iar unul dintre ei trebuie să facă o mărturisire dureroasă.

High Flying Bird – FILM NETFLIX Titlu localizat: Pasărea care zboară sus

O grevă în NBA îi pune pe tușă un important client debutant, așa că impresarul Ray concepe un plan care să le salveze cariera, înfruntându-i pe puternicii proprietari de cluburi.

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: ReMastered: Cele două morți ale lui Sam Cooke

Această investigație examinează misterioasa împușcare a simbolului soul Sam Cooke, a cărui moarte a redus la tăcere o voce importantă a mișcării pentru drepturi civile.

The Epic Tales of Captain Underpants: Season 2 – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII Titlu localizat: Marile aventuri ale Căpitanului Chilot: Sezonul 2

George și Harold trebuie să ia note bune pentru a merge în tabăra de vară. Acest lucru se dovedește a fi o adevărată provocare, deoarece Melvin și un Melvin cyborg fac legea în școală!

Kevin Hart’s Guide to Black History – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII Titlu localizat: Kevin Hart: Introducere în istoria afro-americană

Un program de comedie nostim și educativ în care Kevin Hart trece în revistă aportul eroilor neîncoronați din istoria afro-americanilor.

09 FEBRUARIE 2019

The Break: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: La Trêve: Sezonul 2

Yoann Peeters ajunge să fie implicat într-un alt caz tulburător de crimă când fostul său psihiatru îi cere ajutorul pentru a dovedi nevinovăția unui pacient.

10 FEBRUARIE 2019

Patriot Act with Hasan Minhaj: Volume 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Titlu localizat: Hasan Minhaj: Fii patriot! Volumul 2

În acest nou volum de comedie, Hasan Minhaj prezintă și mai multe știri, aspecte politice și culturale din toată lumea, delectându-ne cu stilul său incisiv și nuanțat.

11 FEBRUARIE 2019

Flavorful Origins: Chaoshan Cuisine – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Originea savorii: Bucătăria din Chaoshan

Bucurați-vă de lumea diversă a bucătăriei chinezești, descoperiți-i diferențele de la o regiune la alta și poveștile ei excepționale.

14 FEBRUARIE 2019

Dirty John – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Dirty John

Dragostea dintre Debra Newell (Connie Britton) și fermecătorul John Meehan (Eric Bana) duce la secrete, negare, manipulare și în final, la o luptă pentru supreviețuirea întregii familii.

Dating Around – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Caleidoscopul sentimentelor

O persoană merge la cinci prime întâlniri pline de discuții cu iz de flirt, schimburi de replici stânjenitoare și momente de adevărată apropiere. Cui i se va oferi șansa unei a doua întâlniri?

Ken Jeong: You Complete Me, Ho – COMEDII ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Ken Jeong: Mă întregești, Ho

În primul său program special de stand-up, Ken Jeong împărtășește povești amuzante din cariera sa de la Hollywood și mărturisește cum i-a salvat viața filmul „Marea mahmureală”.

15 FEBRUARIE 2019

The Umbrella Academy – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: The Umbrella Academy

O familie disfuncțională formată din supereroi se adună pentru a dezlega misterul care învăluie moartea tatălui lor, pentru a împiedica apocalipsa și multe altele.

The Breaker Upperers – FILM NETFLIX Titlu localizat: Despărțitoarele

Pentru prețul corect, bunele prietene Jen și Mel pun capăt fără milă oricărei idile. Pe una dintre ele o mustră conștiința, iar acest lucru le periclitează relația.

Yucatan – FILM NETFLIX Titlu localizat: Yucatán

Niște escroci concurenți încearcă să înșele fără milă și în mod creativ un câștigător la loterie aflat într-o croazieră distractivă din Spania până în Mexic.

The Photographer of Mauthausen – FILM NETFLIX Titlu localizat: Fotograful de la Mauthausen

Un tănăr fotograf își riscă viața pentru a arăta lumii atrocitățile care se petrec în închisoarea Mauthausen: crime mascate drept sinucideri, exterminarea deținuților în camere de gazare și multe altele.

Firebrand – FILM NETFLIX Titlu localizat: Focul inimii

Suișurile și coborâșurile relațiilor moderne sunt prezentate atent în această poveste-instantaneu produsă de Priyanka Chopra.

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Larry Charles: Periculoasa lume a comediei

Legendarul scenarist și regizor de comedii Larry Charles călătorește prin lume în căutarea umorului în cele mai neobișnuite, mai neașteptate și mai periculoase locuri.

The Dragon Prince: Season 2 – NETFLIX PENTRU FAMILIE ȘI COPII Titlu localizat: Prințul Dragon: Sezonul 2

Rayla și prinții se îndreaptă spre Xadia cu prețiosul pachet. Claudia și Soren sunt pe urmele lor, hotărâți să îi oprească.

22 FEBRUARIE 2019

Rebellion: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Revolta: Sezonul 2

Conflictul dintre guvernul britanic și revoluționarii Dail e în plină desfășurare, legăturile personale umbrind loialitatea membrilor ambelor părți.

Workin’ Moms – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Mami merge și la muncă

De la lăsarea copiilor în grija bunicilor până la depresia postpartum, patru prietene mămici se confruntă cu realitățile vieții după naștere.

GO! Vive a tu manera – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: GO! Trăiește în felul tău

Mia, o tânără extrem de talentată, primește o bursă la o academie de dans prestigioasă. Aici, însă, ea intră în conflict cu fiica elegantă și populară a proprietarului.

Suburra: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Suburra: La Serie: Sezonul 2

Pe măsură ce lupta pentru pământ, bani și putere se întețește, tinerii Aureliano, Spadino și Lele conspiră să preia controlul asupra lumii interlope din Roma.

The Big Family Cooking Showdown: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: The Big Family Cooking Showdown: Sezonul 2

Sezonul 2 continuă cu mai multe familii pasionate de bucătărie care servesc cele mai delicioase preparate, râvnind la titlul de cei mai buni bucătari amatori din Anglia.

Paddleton – FILM NETFLIX Titlu localizat: Paddleton

După ce este diagnosticat cu cancer în stadiu terminal, Michael, un bărbat de vârstă mijlocie, îi cere vecinului și prietenului său Andy să-l ajute să-și pună capăt zilelor înaintea bolii.

Paris Is Us (Paris est à nous) – FILM NETFLIX Titlu localizat: Parisul e al nostru

Anna, o tânără pariziană, scapă din ghearele morții după ce avionul în care se afla se prăbușește. Ea rămâne prinsă între vis și realitate, trecut și prezent, pe străzile unui oraș pe cale de distrugere.

Chef’s Table: Volume 6 – DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Chef’s Table: Volumul 6

În acest volum cunoaștem alte patru vedete în gastronomie care revoluționează arta culinară la nivel mondial: Mashama Bailey, Dario Cecchini, Asma Khan și Sean Brock.

25 FEBRUARIE 2019

Van Helsing: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Van Helsing: Sezonul 3

Unul dintre cei patru bătrâni a fost eliberat. Potrivit legendei, aceștia au puterea de a învia Întunericul. Acum, Vanessa și ceilalți trebuie să se confrunte cu forțele răului.

26 FEBRUARIE 2019

Shadowhunters: The Mortal Instruments: Season 3B – SERIALE ORIGINALE NETFLIX Titlu localizat: Shadowhunters: The Mortal Instruments: Sezonul 3, Partea 2

Saga lui Clary Fray și aventurile sale cu îngeri, demoni, vampiri și vârcolaci se încheie odată cu finalul surprinzător și captivant al serialului.

28 FEBRUARIE 2019

Isn’t It Romantic – FILM NETFLIX Titlu localizat: Cât romantism!

O arhitectă care nu crede în sentimentalisme se trezește brusc în universul unei comedii romantice, unde totul este ciudat de perfect. Cu Rebel Wilson în rol principal.

FEBRUARIE 2019

Star Trek: Discovery: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX CU EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Titlu localizat: Star Trek: Discovery: Sezonul 2

Discovery pornește într-o nouă misiune în urma unor evenimente misterioase care se desfășoară în diferite părți ale galaxiei. Echipajul are și un căpitan temporar: Christopher Pike de pe Enterprise.

Titluri licențiate – România

01 FEBRUARIE 2019

The Stepford Wives

Titlu localizat: Neveste perfecte

Transformers: The Last Knight   

Titlu localizat: Transformers: Ultimul cavaler   

Burlesque   

Titlu localizat: Burlesque: Vis împlinit

Brain on Fire   

Titlu localizat: Luna mea de nebunie   

The Shack   

Titlu localizat: Baraca       

The Circle   

Titlu localizat: Cercul    2/1/2019

My Little Pony: Friendship Is Magic: Season 6

Titlu localizat:    Micul meu ponei: Prietenia este magică   

When Calls the Heart: Season 5

Titlu localizat:    When Calls the Heart   

RuPaul’s Drag Race: All Stars: Season 4 (episoade săptămânale)

Titlu localizat:    RuPaul’s Drag Race: All Stars

Mad Max: Fury Road (episoade săptămânale)

Titlu localizat:    Mad Max: Drumul furiei

03 FEBRUARIE 2019

Crazy Ex-Girlfriend: Season 4

Titlu localizat:    Crazy Ex-Girlfriend       

The Blacklist: Season 6   

Titlu localizat:    Lista neagră   

05 FEBRUARIE 2019

Men on a Mission: 2018   

Titlu localizat:    Bărbați în misiune   

Hunt for the Wilderpeople   

Titlu localizat:    Pe urmele unor fugari   

06 FEBRUARIE 2019

Underworld: Blood Wars   

Titlu localizat:    Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase       

10 FEBRUARIE 2019

Crazy Ex-Girlfriend: Season 4

Titlu localizat:    Crazy Ex-Girlfriend   

The Blacklist: Season 6   

Titlu localizat:    Lista neagră       

12 FEBRUARIE 2019

Men on a Mission: 2018

Titlu localizat:    Bărbați în misiune

14 FEBRUARIE 2019

Velvet Colección: Season 2   

Titlu localizat:    Colecția Velvet   

15 FEBRUARIE 2019

The Kingdom   

Titlu localizat:    Regatul   

Tower Heist   

Titlu localizat:    Jaf… la turnul mare   

Identity Thief   

Titlu localizat:    Hoața de identitate   

Liar Liar   

Titlu localizat:    Mincinosul mincinoșilor   

Role Models

Titlu localizat:    Prieteni model   

Doomsday   

Titlu localizat:    Sfârșitul lumii   

Scent of a Woman   

Titlu localizat:    Parfum de femeie

17 FEBRUARIE 2019

The Blacklist: Season 6   

Titlu localizat:    Lista neagră   

Dragons: Race to the Edge: Season 3   

Titlu localizat:    Dragonii: În marele necunoscut   

Dragons: Race to the Edge: Season 4   

Titlu localizat:    Dragonii: În marele necunoscut   

18 FEBRUARIE 2019

The Story of Us with Morgan Freeman: Season 1   

Titlu localizat:    Povestea noastră, cu Morgan Freeman

19 FEBRUARIE 2019

Men on a Mission: 2018   

Titlu localizat:    Bărbați în misiune   

20 FEBRUARIE 2019

Bates Motel: Season 5   

Titlu localizat:    Bates Motel   

22 FEBRUARIE 2019

Baywatch   

Titlu localizat:    Baywatch   

24 FEBRUARIE 2019

Crazy Ex-Girlfriend: Season 4   

Titlu localizat:    Crazy Ex-Girlfriend   

The Blacklist: Season 6   

Titlu localizat:    Lista neagră   

26 FEBRUARIE 2019

Men on a Mission: 2018   

Titlu localizat:    Bărbați în misiune

Passengers   

Titlu localizat:    Pasagerii   

28 FEBRUARIE 2019

Jeopardy!: Collection 2   

Titlu localizat:    Jeopardy!

Apollo 13       

Titlu localizat:    Apollo 13

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.