Afacerile de familie revin la E! în noua serie documentar Ralatively Nat & Liv

Din 2 august de la ora 22:00

0
826
Ascultă acest articol


E! invită publicul în mijlocul familiei cu noua serie documentar, Relatively Nat & Liv în premieră din 2 august, de la 22:00.  Noua serie le prezintă pe verișoarele și social influencer Natalie Halcro și Olivia Pierson, împreună cu unita lor familie, cum combină  frumusețea și faima din Los Angeles cu umilele dar amuzantele radacini din Vancouver.

Cunoscute ca influencers în domeniile beauty și fashion în social media, Natalie și Olivia știu că succesul în Los Angeles presupune mai mult de un selfie reușit. După ce au câștigat experiență în lumea afacerilor prin intermediul mai multor colaborări cu mărci de renume, cele două verișoare solicită acum ajutorul fraților lor, Joel și Owen, pentru a lansa propria colecție de haine. Fetele sacrifică timpul alocat afacerii pentru a merge acasă, în Vacouver să își viziteze familia, ocazie cu care dezvăluie publicului un aspect al vieții lor care nu este expus pe rețelele de socializare. Întregul grup se adună în jurul energicelor mame, Rhonda și Julia, care planifică vacanțele împreună și cinele de duminică seara. Natalie este foarte apropiată și de sora ei, Stephanie, este o persoană independentă și plină de viață, aspecte care o fac să fie considerată “oaia neagră” a familiei.

De la părinți foarte protectori la rude aflate în continuă competiție, această familie acceptă provocările vieții și demonstrează că celebritatea nu poate concura cu familia.

Relatively Nat & Liv este produs de Machete Productions & Cineflix with Amber Mazzola, iar Kim Bondi, Dave Hamilton și Luke Neslage sunt producători executivi.

https://youtu.be/j-oaSBXOn8U

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.