AMC Networks International – Central and Northen Europe, difuzorul televiziunii AMC în Europa Centrală și Orange, furnizor de telecounicații de top în România, anunță un nou acord de distribuție pentru AMC. Conform înțelegerii, Orange România a adăugat televiziunea AMC în pachetul de bază ”Basic”. Fiind gazdă a serialelor dramatice originale: ”Fear the Walking Dead”, ”The Terror”, ”NOS4A2” și ”Better Call Saul”, această lansare este parte din continua expansiune a postului AMC în zonă.

AMC va fi parte din pachetul de bază de la Orange, astfel făcându-l disponibil pentru un număr substanțial mai mare de gospodării din țară, care au abonamente TV. Serviciul de televiziune prin cablu și satelit, Orange Home TV, numără peste 528.000 de clienţi.

Ca parte din noul acord, Orange pune la dispoziția abonaților săi SVOD, doua seriale digitale exclusive ”True Terror” și ”The Althea Tapes”, ce provin de la AMC Studios, pentru a completa călătoria palpitantă din titlurile originale AMC: ”The Terror” și ”Fear the Walking Dead”.

Mai mult, pe lângă extinderea AMC, televiziunea CBS Reality ce aparține de AMC Networks International se lansează pentru prima dată la Orange, în pachetele Universe și Family. Dedicată documentarelor și serialelor bazate pe crime reale și investigații, CBS Reality prezintă emisiuni originale exclusive printre care ”Donal MacIntyre: Dosare de crimă” și seriale cunoscute precum ”Judecătoarea Judy”, ”Cu sânge rece” și ”Ce sau cine mă omoară?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.