Ascultă acest articol

Jocul Star Wars Jedi: Fallen Order se lansează pe 15 noiembrie, iar gamerii GeForce sunt de astăzi pregătiți pentru el, odată cu lansarea noului driver NVIDIA Game Ready. De asemenea, driverul adaugă suport G-SYNC pentru încă 3 noi monitoare.

Cel mai recent driver Game Ready, lansat astăzi, este perfect pentru fanii jocurilor VR care vor să experimenteze Stormland, jocul celor de la Insomniac Games. Apreciatul titlu este descris ca fiind “probabil unul dintre cele mai bune jocuri VR ale anului 2019” de către PC Gamer. Performanțele optime sunt importante în toate titlurile, dar devin cruciale când vine vorba de jocurile VR, problemele de gameplay având potențialul de a distruge experiența de joc.

Trei noi monitoare sunt adăugate pe lista G-SYNC Compatible

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Lista monitoarelor G-SYNC Compatible a ajuns aproape la 60 de modele, odată cu adiția modelelor Acer XB273U, Acer XV273U, and ASUS VG259Q.

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența monitoarelor care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”. O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă pe site-ul NVIDIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.