Da! Gala MET 2020 a fost amânată din cauza pandemiei, dar E! nu va lasa luna mai să treacă fără a serba cele mai importante apariții din industria modei.

Programul special de la E!, The Met Gala: Ultimate Fashion Moments, îi aduce pe cei izolați acasă, adică toată lumea, inclusiv cele mai mari vedete, care în mod normal ar defila pe covorul ceremoniei de la Metropolitan Museum of Art, în fața celor mai importante momente ale modei.

Emisiunea de o oră, programată marți, 5 mai, de la 22:00, constă în momente de la Galele Met precedente, inclusiv aparițiile vedetelor Sarah Jessica Parker, Kim Kardashian, Rihanna, Michelle Williams, Tom Brady și Gisele Bündchen.

Cu ajutorul corespondentului E! Zanna Roberts Rassi și stilistul vedetelor Brad Goreski, E! va face un top 10 a celor mai bune apariții, atât pe tv cât și pe Twitter, făcând o selecție de staruri și ținute impresionante precum apariția lui Blake Lively în 2018 pe tema “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” sau cea a Madonnei în 2016 cu tema “Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology.”

Vor fi incluse și alte momente din trecut, nedifuzate până acum, precum interviuri cu vedetele favorite.

Bineînțeles că la Gala Met și starurile masculine au o contribuție importantă. Cine poate uita apariția lui Billy Porter și peruca sa aurie?

Sunt analizate și cele mai importante cupluri prezente la Galele Met de-a lungul timpului: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, prezenți în intervalul 2017 – 2019; George și Amal Clooney, cel mai analizat cuplu în intervalul 2015 – 2018 și Miley Cyrus cu Liam Hemsworth, care s-au afișat ca și cuplu în 2019.

Așa că urmăriți moda și comentariile amuzante, alături de dezvăluirile vedetelor care au încălcat regulile stricte.

Nu uitați să urmăriți E! News pe Twitter, unde Brad și Zanna vor dezvălui momentele preferate de la Gala Met și vor răspunde întrebărilor venite de la fani. Urmărește și E! News pe Instagram pentru momente unice și dezvăluiri despre cum petrec vedetele acasă.

Urmărește The Met Gala: Ultimate Fashion Moments marți, 5 mai, de la 22:00, doar la E!

E! prezintă The Met Gala: Ultimate Fashion Moments – marți, 5 mai, de la 22:00

Publicată de E! Entertainment pe Marţi, 28 aprilie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.