Ascultă acest articol


AMC Networks International Europa Centrală și de Nord (AMCNI CNE) anunță că, începând din data de 15 iunie, formatele HD ale televiziunilor TV Paprika și Filmcafe vor fi disponibile abonaților Vodafone România.

Telespectatorii care beneficiază de serviciile Vodafone România se vor bucura de o calitate superioară a imaginilor transmise pe cele două televiziuni din portofoliul AMCNI CNE și vor avea o experiență îmbunătăţită în fața micului ecran. Vodafone este prima companie care retransmite aceste posturi în format HD, în România. Cele două programe sunt incluse în pachetul START al operatorului, Filmcafe ocupând poziția 152, iar TV Paprika poate fi găsit la poziția 191.

Telespectatorii se vor putea relaxa în fața televizoarelor, pentru că TV Paprika și Filmcafe prezintă emisiuni și filme perfecte pentru zilele calde de vară.

TV Paprika, televiziunea dedicată pasionaților de gătit, aduce din iunie până în septembrie emisiuni dedicate Italiei, într-un bloc tematic numit ”Italia în inimile noastre”. Din 8 până pe 24 iunie, de luni până vineri, de la ora 20:50, în cadrul emisiunii ”Arome napoletane cu David Rocco”, David vizitează Napoli, unul dintre cele mai vechi orașe locuite din lume, o adevărată sursă de bogății pentru gurmanzi și cei pasionați de călătorii. Din 25 iunie, maestrul bucătar Gino D’Acampo porneşte într-o lungă excursie în ţara sa natală Italia, în show-ul ”Evadare în Italia cu Gino”. În timp ce vizitează regiunile pitoreşti ale ţării, Gino prepară reţete delicioase, desigur, doar din ingrediente locale.

Luna iulie aduce premiera emisiunii ”La drum cu Gordon, Gino și Fred” care pornesc într-o aventură americană, dar veţi putea revedea și ”Campionatul deserturilor” sau ”Preparate rapide și ușoare cu Jamie”.

La Filmcafe, luna iunie vine cu o premieră națională ” Familia Kennedy: După Camelot”, o mini-serie de 4 episoade ce se va difuza începând cu 21 iunie, de la ora 22:00, cu câte un nou episod nou în fiecare duminică. Acesta este sequel-ul mini-seriei câștigătoare a premiului Emmy, ”The Kennedys”, și este o privire neclintită asupra celor care au purtat numele Kennedy – și a așteptărilor istoriei – în urma crimelor lui Jack și Bobby. Înfățișează viața complicată, publică și privată, a lui Jacqueline Kennedy Onassis (Katie Holmes), căsătoria ei cu miliardarul grec Aristotel Onassis (Alexander Siddig) și provocările cu fiul ei, John F. Kennedy Jr., în timp ce se chinuie cu școala, munca și propria identitate. Bazat pe bestseller-ul New York Times „După Camelot: o istorie personală a familiei Kennedy din 1968 până în prezent”, de J. Randy Taraborrelli, mini-seria reunește o distribuție stelară pentru un portret intim al acestei familii emblematice. Regizat de regizorul premiat Emmy®, Jon Cassar (24, The Kennedys) și Katie Holmes (Ray Donovan, The Kennedys), având scenariul de Stephen Kronish, scenarist premiat cu Emmy (24, The Kennedys) și Sandra Chwialkowska (Lost Girl).

De asemenea, în luna iunie, Filmcafe este gazda filmelor de epocă perfecte pentru serile de luni. Veţi putea vedea producții premiate, aclamate și cu distribuții de excepție, precum: ”Cel care dansează cu lupii”, ”Alexandru”, ”Nemuritorul” sau ” Inima Neînfricată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.