După cum probabil cititorii de benzi desenate știau deja, având în vedere situația globală a anului 2020, evenimentul anual Free Comic Book Day nu s-a mai ținut în magazinele de comics de pretutindeni în prima sâmbătă a lunii mai, ca întotdeauna. Ziua cu ediții gratuite ale benzilor desenate urma să fie amânată pe o dată mai favorabilă.

Poate că „tot răul spre bine”, cum este acea vorbă. Anul acesta în loc de Free Comic Book Day se organizează Free Comic Book Summer, care a început pe 15 iulie în alte părți ale lumii, cu ultima zi pe 9 septembrie. Cu alte cuvinte, în loc de o singură sâmbătă sunt mai multe la rând, și da, asta înseamnă ca de fapt strângi mai multe comics față de anii în care te mulțumeai cu una sau două.

Imagine de la deschiderea noului magazin de pe Str. Stirbei Vodă, București

În România, magazinul participant este Red Goblin, iar programul Free Comic Book Summer cuprinde 5 sâmbete: 1 august, 15 august, 29 august, 5 septembrie și 12 septembrie. De fiecare dată va fi prezentă o nouă selecție de benzi desenate din care îți poți alege una.

Însă oferta Red Goblin îți permite să termini vara cu o colecție de 10 reviste din colecția FCBD2020: în perioada 15 iulie – 12 septembrie, pentru o achiziție din magazin primești un tichet „+ 1 FREE COMIC” pentru următoarea dată a evenimentului – indiferent de valoarea bonului fiscal.

Pagina de Facebook a evenimentului oferă toate datele importante ale campaniei organizate de Red Goblin.

Dacă dorești să te pregătești dinainte cu alegerea benzilor desenate îți recomand să consulți catalogul pus la dispoziție de pagina internațională.

Sperăm ca lucrurile să meargă mai bine până la toamnă și să ne vedem bine sănătoși la Halloween Comic Fest în condițiile clasice de desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.