Call of Duty: Black Ops Cold War anunțat pentru ambele generații de console

Cea mai populară serie Call of Duty revine pe ambele generații de console cu o continuare a poveștii primului titlu

0
665

Cea mai populară serie Call of Duty revine anul acesta odată cu lansarea Call of Duty: Black Ops Cold War. Jocul continuă povestea din primul titlu al seriei, iar acțiunea are loc în anii `80, într-o perioadă cu o situație geopolitică foarte volatilă când nimic nu este ceea ce pare a fi. În plus față de campania single-player, Black Ops Cold War aduce cu sine și un întreg arsenal de arme și echipamente pentru a fi folosite în modul multiplayer, precum și o experiență cooperativă nouă a modului Zombies.

Dezvoltat pentru noua generație de console de către Treyarch și Raven Software, Call of Duty: Black Ops Cold War va fi lansat pentru PlayStation 4, Xbox One și PC via Battle.net pe data de 13 noiembrie, urmând ca versiunile pentru PlayStation 5 și Xbox Series X să fie disponibile în preajma lansării celor două console.

„Suntem bucuroși să lansăm următorul hit din seria Call of Duty, una dintre cele mai populare francize din entertainment, cu peste 100 de milioane de jucători pe console, PC și telefoane mobile” a afirmat Bobby Kotick, Activision Blizzard CEO. „Black Ops Cold War va oferi o experiență emoționantă care nu doar că va ridica pragul pe care trebuie să-l atingă jocurile de acțiune, dar va da posibilitatea jucătorilor să rămână în contact cu prietenii lor”.

„Este o onoare pentru noi să dezvoltăm o poveste complet nouă pentru fanii Black Ops” a afirmat Dan Vondrak, Sr. Creative Director, Raven Software. „Black Ops Cold War continuă povestea fix după finalul primului titlu din serie, propulsând jucătorii într-o conspirație misterioasă din anii `80. Luptând alături de personaje consacrate precum Woods, Mason și Hudson, jucătorii vor fi nevoiți să descopere adevăruldin spatele conspirației. Nimic nu este ceea ce pare a fi, deciziile jucătorilor influențând finalul poveștii. Suntem nerăbdători să vedem cum vor primi fanii această experiență de joc.”

„Cu Black Ops Cold War nu sărbătorim doar ceea ce face seria Black Ops una specială, ci și faptul că reprezintă un nou început pentru o nouă generație de jucători” a afirmat Mark Gordon, Co-Studio Head Treyarch. „Din postura de dezvoltatori, este o oportunitate incredibilă faptul că putem aduce această experiență incredibilă pe noua generație de console”.

În cel mai pur stil Black Ops, Call of Duty: Black Ops Cold War aduce în prim plan elemente din cultura pop a anilor `80 și le îmbină cu o conspirație incredibilă unde viclenia și subterfugiile sunt la ordinea zilei. În cadrul acestei continuări a poveștii Black Ops, jucătorii vor întâlni personaje istorice memorabile și vor afla adevăruri dure pe parcursul aventurii lor pe tot globul, prin locații precum Berlinul de Est, Turcia, Vietnam și Moscova. Din postura de luptători de elită, jucătorii vor fi pe urmele unui personaj misterios cunoscut doar sub denumirea de Perseus, a cărui misiune este de a destabiliza echilibrul global de putere și de a rescrie istoria. De asemenea, jucătorii vor putea folosi un arsenal variat de arme și echipamente din perioada Războiului Rece, atât în modurile Multiplayer, cât și Zombies.

Black Ops Cold War oferă suport pentru funcția crossplay pe actuala și următoarea generație de console, dar și progresie comună pentru toate modurile de joc. Call of Duty: Black Ops Cold War va oferi un Battle Pass și va beneficia de conținut post-lansare sub forma unor hărți și moduri multiplayer noi, dar și a unor experiențe Zombies noi, precum și evenimente dedicate comunității.
Pe data de 9 septembrie, prima prezentare a modului Multiplayer din Black Ops Cold War va avea loc prin intermediul canalului Twitch Call of Duty. Black Ops Cold War va susține în continuare și modul Warzone prin intermediul progresiei comune și a obiectelor din joc ce vor putea fi folosite în ambele moduri. Jucătorii Warzone vor avea în continuare acces la conținutul Call of Duty: Modern Warfare, precum operatorii și schemele armelor deblocate prin intermediul acestui joc.
Call of Duty: Black Ops Cold War va fi disponibil pe data de 13 noiembrie pentru PlayStation 4 și Xbox One prin intermediul partenerilor retail Altex, Media Galaxy și JocuriNoi.ro și pentru PC via Battle.net, urmând ca versiunile jocului pentru PlayStation 5 și Xbox Series X să fie lansate în funcție de data la care vor fi disponibile aceste sisteme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.