Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1+2 este disponibil de azi în magazinele din România în versiune standard pentru PlayStation 4 și Xbox One și Collector’s Edition pentru PlayStation 4.

„Sunt extrem de mulțumit de atenția cu care Activision și Vicarious Visions au abordat seria Tony Hawk’s Pro Skater și modul în care au readus-o la viață” a declarat Tony Hawk. „De ani de zile, fanii m-au rugat să mă întorc la această serie de jocuri și sunt mândru că avem într-un final un titlu care împlinește așteptările lor și care, în același timp, inspiră o nouă generație să pună mâna pe controller și, de ce nu, poate pe un skateboard real”.

Pentru a sărbători lansarea jocului, Activision a recreat nivelul faimos Warehouse pentru ca Tony să-și poată etala măiestria cu care execută scheme complicate într-un mediu identic cu cel din Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1+2.

Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1+2 include elemente iubite de fani ce au fost prezente pe parcursul întregii francize, cum ar fi scheme clasice sau modurile multiplayer online și co-op local. De asemenea, modurile Create-A-Park și Create-A-Skater revin și ele. Editorul Create-A-Park include noi modalități de personalizare, iar fanii își pot alege acum skateri dintr-un registru amplu de talente precum Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareen Campbell, Jamie Thomas și Bob Burnquist.

Mai multe detalii despre joc sunt disponibile prin intermediul www.tonyhawkthegame.com, iar comenzile se pot efectua prin intermediul www.altex.ro, www.jocurinoi.ro sau www.mediagalaxy.ro. De asemenea, urmăriți noutățile pe Twitter, Facebook și Instagram la @TonyHawkTheGame, pe canalul YouTube la YouTube.com/tonyhawkthegame sau pe pagina locală de Facebook în limba româna @ngdro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.