Este timpul să dezlănțui vikingul din tine în Assassin’s Creed Valhalla și pleacă în voiaj pe orice PC, Mac, Android, Chromebook sau SHIELD TV cu grafică legendară GeForce mulțumită GeForce NOW.

Ca întotdeauna, poți vizita pagina de jocuri pentru lista completă de pe GeForce NOW.

Assassin’s Creed Valhalla acum pe GeForce NOW

Assassin’s Creed Valhalla, cel mai nou titlu de la Ubisoft este acum disponibil pe GeForce NOW. Gamerii își pot crea propria legendă pe toate platformele, devenind un Viking care își conduce clanul prin tărâmurile dure ale Norvegiei pentru a ajunge pe tărâmurile bogate ale Angliei. Membrii GeForce NOW pot explora o lume minunată și misterioasă indiferent de PC-ul de care dispun, datorită serviciului de cloud gaming.

Membrii pot captura fiecare moment din joc cu ajutorul NVIDIA Highlights, care folosește tehnologie din cloud de recunoaștere a imaginilor și tiparelor pentru a identifica și captura fiecare bătălie, atac surpriză și moment excepțional. Clipurile capturate sunt stocate local, astfel încât să le poți edita, partaja sau doar lăuda cu ele. Cu Highlights pe GeForce NOW nu trebuie să pui pauză acțiunii, până la urmă Vikingii nu pun pauză.

Game Ready pe GeForce NOW

Săptămâna aceasta aduce 5 jocuri noi în librăria GeForce NOW, printre care și Assassin’s Creed Valhalla pe Ubisoft Connect și Epic Games Store.

Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos

Game Ready pe GeForce NOW

Nou pe GeForce NOW:

  • Assassin’s Creed Valhalla (lansare în aceeași zi ca pe Epic Games Store și Ubisoft Connect, lansare joi, 10 noiembrie)
  • Bright Memory (lansare nouă pe Steam)
  • The Falconeer (lansare nouă pe Steam)
  • XIII (lansare nouă pe Steam)
  • RUNE II: Decapitation Edition (lansare nouă pe Steam, lansare vineri, 13 noiembrie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.