Începând de la 1 ianuarie 2021, KTN Technology a devenit Distribuitor oficial al Mio Technology în România.

Parteneriatul dintre cele două companii marchează diversificarea și extinderea canalelor de distribuție a companiei Mio Technology pe piața din România din dorința de a ajunge la cât mai mulți utilizatori de camere auto de bord cu produse noi și inovatoare.

De asemenea, parteneriatul reprezintă și importanța creșterii business-ului pe piața locală, demonstrând astfel importanța pe care România o are pentru producătorul global de camere auto de bord.

„Ne dorim consolidarea poziției de lider de piață în România, pentru a urma traiectoria globală a brandului Mio. Pentru a atinge acest scop, adăugarea unui nou Distribuitor se încadrează în planurile de creștere pe care le avem în vedere pentru 2021. KTN Technology vine cu o vastă experiență și expertiză în distribuția produselor electronice pe piața Românească, având parteneriate cu majoritatea revânzătorilor care activează aici.” , a spus Cosmin Dobranis, Director de vânzări în cadrul Mio Technology pentru România, Ungaria, Bulgaria și Turcia.

KTN Technology este o companie cu o experiență de 14 ani cu focus pe distribuție de produse și consultanță. De asemenea, portofoliul KTN Technology este format din toate categoriile de clienți și oferă soluții personalizate pentru fiecare dintre aceștia. Printre furnizorii KTN Technology se numără companii precum SHARP, JVC, JBL, harman/kardon, Vestel, Nei, Tesla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.