Un yautja în echipament militar pământesc? OK… asta e ciudat dar și interesant totodată!

Azi vă prezint Emissary Predator 1, produs de nimeni altul decât NECA – un personaj care trebuia să apară în filmul The Predator din 2018 (nu vă pierdeți timpul cu filmul dar recomand figurinele din film 🙂 ), dar din păcate a fost scos alături de tovarășul său care poartă același nume doar că e numerotat cu “2”.

Când am văzut pozele promoționale pentru această figurină, mă gândeam la pas, că pare ciudat să vezi un Yautja cu echipament militar de pe Pământ, dar am decis să îl cumpăr și sincer, nu sunt deloc dezamăgit și chiar ar fi fost interesant dacă apărea în film.

D.p.d.v. al design-ului e unul interesant cum spuneam mai devreme, un Yautja înalt, îmbrăcat în haine de camuflaj de la piept până jos, căci căpățâna sa e acoperită cu Bio-Masca (similară cu cea al lui Fugitive Predator).

La accesorii figurina vine cu o pereche de mâini cu palmele deschise, o pereche de pumni și o pereche de mâini pentru a ține arma accesoriu din pachet (un M240, 7.62 mm) și un cap fără Bio-Mască, interschimbabil.

Articulațiile sunt precum la Ultimate Predator (versiunea de la Fugitive Predator), iar aici nu am decât un reproș și acela merge către zona gleznelor unde chiar nu poți mișca mai nimic dar chiar și așa este destul de pozabil.

Sculpt și paint nu am nimic de comentat e top notch, NECA quality.

Din păcate în timpul photo shoot-ului, l-am scăpat și și-a rupt un colț de la gură dar I will fix it soon with glue, aici este neatenția mea, dar QC-ul per total e great.

Nu prea mai am multe de spus, ah… da, o să vă întrebați de ce am spus mai sus, la articulații, de versiunea Fugitive Predator. Acesta are sculpt design-ul mult mai diferit decât your average Predator, NECA luând decizia să mai facă schimbări și e interesant pentru o diversificare, ceea ce pe mine nu mă deranjeză, e un Yautja, și-și are locul în colecția mea de Yautja.

Pot spune că recomand figurina, mai ales dacă sunteți și pasionați de chestii militare (cum sunt și eu) și acestea fiind spuse, vă urez Happy Hunting! (acum vânez și pe tovarășul lui și sper să-l prind).

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.