Ascultă acest articol

Gladys Berejiklian, a anunțat că viitorul film al prequelului „Mad Max: Fury Road” al lui George Miller, „Furiosa”, va deveni cel mai mare film realizat vreodată în Australia. Polul de acțiune susținut de Warner Bros. va începe filmarea în New South Wales în 2022.

Potrivit Berejiklian, „Furiosa” va pompa cel puțin 350 milioane de dolari australieni în economia locală și va crea 850 de noi locuri de muncă. Berejiklian a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă, cu prezența regizorului Miller și a actorului Chris Hemsworth.

„[Lucrul la„ Furiosa ”] este cel mai important moment pentru mine, pentru că am crescut urmărindu-l [„ Mad Max ”] și este atât de iconic. Este o onoare uriașă. O mulțime de presiune, dar o presiune incitantă, care este cu siguranță motivantă. ”, a declarat Hemsworth presei despre participarea sa la franciză.

Rolul lui Hemsworth în „Furiosa” încă nu a fost dezvăluit și același lucru este valabil și pentru membrii distribuției Yahya Abdul-Mateen II. Anya Taylor-Joy, favorita din „The Queen’s Gambit”, preia rolul unei tinere Furiosa, interpretată inițial de Charlize Theron în „Mad Max: Fury Road”. În timp ce detaliile complotului despre film rămân sub secret, Miller a spus presei că filmul nu va urma același orar ca și „Fury Road”.

„În timp ce„ Fury Road ”s-a întâmplat în esență pe parcursul a trei zile și două nopți, acest film se întâmplă de-a lungul a mai multor ani. Încercîm să facem filme care să fie familiare în mod unic … Acest lucru va fi familiar celor care cunosc„ Mad Max ”și, în special,„ Fury Road ”, dar, de asemenea, va fi unic.”, a spus Miller, conform IndiWire.

Miller se află în prezent în post-producție pentru filmul său de dragoste „Three Thousand Years of Longing”, în care joacă Idris Elba și Tilda Swinton. Se așteaptă ca filmul să fie lansat în toamnă, după care Miller va începe lucrul la „Furiosa”.

Miller a declarat pentru The Sydney Morning Herald că echipa sa „Mad Max” se pregătea să filmeze o scenă de acțiune „Furiosa” în acest an, din cauza unei scăderi propuse a stimulentului fiscal al statului australian.

Echipa a construit cărți și a pregătit cascadorii în pregătirea scenei, dar reprezentanții guvernului spun acum că reducerea impozitului va rămâne ca înainte, la 40%, ceea ce înseamnă că Miller nu trebuie să grăbească producția și tot filmul poate fi filmat în 2022.

Miller le-a mulțumit, de asemenea, celor de la Warner Bros în timpul conferinței de presă, spunând:

De când am început„ Fury Road ”, cred că au existat șase regimuri diferite la Warner Bros. Acum s-a stabilizat foarte mult și sunt capabili să acorde o atenție coerentă filmelor vor să facă și acesta este unul dintre ei.

Echipa lui Miller pentru „Furiosa” îl include designerul de producție Colin Gibson, editorul Margaret Sixel, regizorul de sunet Ben Osmo și designerul de machiaj Lesley Vanderwalt, fiecare dintre aceștia câștigând un Oscar pentru munca lor la „Mad Max: Fury Road”, precum și primul regizor asistent PJ Voeten și director de unitate secundară și coordonator de cascadorii Guy Norris. Directorul de imagine John Seale se întoarce și el în echipa de filmare.

Warner Bros. aprogramat lansarea filmului „Furiosa” în cinematografe pe 23 iunie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.