Ascultă acest articol


Magazinul Certificat LEGO Brick Depot oferă drept premiu cititorilor noștri fani Star Wars care participă la această tombolă noul model de cască LEGO Star Wars lansată astăzi Casca Darth Vader (75304).

CÂȘTIGĂTOR: Simion Ruben-Andrei

Având 834 de piese, „Casca Darth Vader are o dimensiune compactă și un stand de prezentare cu o plăcuță cu nume care completează extraordinara imagine ce va îmbunătăți decorul casei sau biroului tău.

Dacă vrei să pui mâna pe această cască și vrei să-i aduci un omagiu Lordului Sith, tot ce trebuie sa faci este să completezi mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail și să ne spui:

Câte piese are setul Casca Darth Vader (75304)?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici.

Cum ajunge setul LEGO la mine?

Dacă ești fericitul câștigător tras la sorți, te vom contacta pe mail-ul pe care l-ai completat în comentariu. Îți vom cere adresa la care vrei să primești setul pe care o vom da mai departe către Brick Depot.

Atenție ! Conform reglementărilor GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al câștigătorului vor ajunge numai la Brick Depot pentru a trimite coletul către câștigător. Noi nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe. Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

57 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.