Cu privirea îndreptată spre viitor Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall și Kylie au participat împreună la filmările ultimului sezon. În ultimele episoade Kim își dezvăluie planurile de viitor, iar Khloe și Kourtney au de luat decizii importante. De la excursii extravagante, venirea pe lume a copiiilor, conflicte și reușite profesionale, fiecare membru al clanului Kardahian-Jenner, va alege un moment preferat și va descrie sentimentele de la acea vreme în timpul reuniunii găzduite de Andy Cohen.

OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP
CONTINUĂ DUMINICA DE LA 23:00. FINALUL PE 13 IUNIE

În episoadele de jumătate de oră, Lisa Vanderpump restaurator renumit, scriitoare, actriță și star al emisiunii The Real Housewives of Beverly Hills, Vanderpump Rules și Dancing with the Stars, nu vrea să lase carantina să îi afecteze stilul de viață. În fiecare episod ea găzduiește o petrecere specială, în casa ei minunată, pentru invitații ei celebri.

FOR REAL: THE STORY OF REALITY TV
CONTINUĂ VINERE, DE LA 22:00. FINALUL PE 25 IUNIE.

E! expune realitatea în luna iunie, prin intermediul emisiunii For Real: The Story of Reality TV. Acest program rememorează momente din cadrul emisiunilor de tip reality, care au modelat lumea în care trăim, relatând detalii din culise alături de protagoniști. De la Keeping Up with the Kardashians, The Bachelor și The Real World, până la The Real Housewives, Survivor și altele, acest gen de conținut a evoluat mult în ultimii ani și și-a lăsat amprenta asupra societății. În fiecare episod Andy Cohen va analiza anumite momente cheie din programele de tip reality alături de cele mai cunoscute nume, ajutat de pionieri ai industriei, producători și jurnaliști.

E! TRUE HOLLYWOOD STORY
SEZONUL 2 CONTINUĂ VINEREA, DE LA 23:00. FINALUL PE 18 IUNIE.

Bun venit în Los Angeles! Poate că este capitala internațională a divertismentului, dar în spatele strălucirii există o altă perspectivă, una întunecată, pregătită să iasă la lumină. De la controversele din showbiz, la secretele vedetelor, biografii, mistere și multe altele, această emisiune spune cele mai captivante povești de la Hollywood și revine pentru a discuta despre subiectele care vor intra în istoria culturii pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.