Sezonul 2 din True Hollywood Story în iunie la E!

Brad Pitt, Harry & Meghan și “What’s Killing Music’s Biggest Stars?” sunt temele de discuție.

0
438

E! difuzează în continuare episoade din cunoscuta emisiune True Hollywood Story, în zilele de vineri, de la 23:00. În episoadele din iunie intră sub lupă personaje celebre și momente definitorii din pop culture. Povești de succes răsunător sau partea întunecată a celebrității generează interviuri în exclusivitate și informații noi de la vedete, jurnaliști și oameni din industrie.

Episoade difuzate în iunie:

“Brad Pitt” – 4 iunie, de la 23:00

De la un băiat dintr-un mic oraș, la cel mai sexy bărbat în viață, Brad Pitt este unul dintre zeii de la Hollywood. Drumul spre faimă a fost unul greu, a fost mereu în lumina reflectoarelor și a suferit de dependența de substanțe. Acest episod va dezvălui cum a înfruntat toate probleme și cum a reușit să joace în cel mai important rol al vieții sale: să fie el însuși.

“Harry & Meghan” – 11 iunie, de la 23:00

True Hollywood Story ajunge în spatele poveștii de dragoste pentru a explora cum Prințul Harry și Meghan Markle au înfruntat presa, rasismul și probleme cu familia, au încălcat tradiții regale și toate acestea în numele iubirii. O analiză în profunzime dezvăluie cum au reușit să fie împreună în ciuda tuturor obstacolelor.

“What’s Killing Music’s Biggest Stars?” – 18 iunie, de la 23:00

Presiunile faimei au condus multe vedete la dependență și abuz de substanțe. Acum însă medicamentele prescrise cu rețetă sunt noul drog la modă. O analiză despre această parte întunecată a faimei alături de jurnaliști și oameni din industrie.

True Hollywood Story este produs de The Intellectual Property Corporation (IPC) și îi are ca producători executivi pe Eli Holzman, Aaron Saidman și Elisa Rothstein.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.