LEGO Seinfeld se lansează pe 1 august

1
675
Ascultă acest articol


Sunt sigur că mai mulți dintre voi ați urmărit cu plăcere sitcom-ul despre „nimic” Seinfeld – iar în clipa în care ați citit asta v-ați simțit deja nostalgici. Ceva la care aproape sigur nu vă așteptați este noul set LEGO Ideas dedicat lui Seinfeld cu codul 21328:

Asemeni altor seturi precedente cum este recentul 10292 FRIENDS: Apartamentele Prietenilor, noul set LEGO din gama Ideas recreează tot ce ți-a plăcut din serialul tău preferat. Mai exact conține apartamentul lui Jerry încărcat de detalii și easter egg-uri autentice (un aparat de aer condiționat Commando 8, tabloul cu Unchiul Leo, un stâlp de Festivus și multe altele). Pe lângă construcția principală vei putea construi și un mică scenă de stand-up pentru Jerry.

Cele 5 minifigurine incluse sunt Jerry Seinfeld, George Constanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes și Newman – în caz că aveai dubii. Întregul set este format din 1326 de piese.

Setul Seinfeld va deveni disponibil din 1 august în Magazinele Certificate LEGO, însă clienții VIP Brick Depot vor primi setul începând cu 21 iulie dacă fac precomandă.

Creatorul original al setului este Brent Waller, care a participat la concurusl LEGO Ideas în 2019 și a câștigat, rezultând acest produs oficial adus la viață de designerii LEGO Cesar Soares, Madison O’Neil și Crystal Fontan. Află mai multe despre povestea setului din interviul publicat pe blogul Lego Ideas. Tipul este faimos printre fanii LEGO încă de când a câștigat mașina sa Ecto-1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.