Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat noua gamă Razer Huntsman V2, care vine cu o serie de îmbunătățiri pentru a ajunge cea mai rapidă și cea mai avansată tastatură optică de gaming din lume. Printre noile caracteristici se numără a doua generație de Razer Optical Switches, tehnologia Razer 8k HyperPolling și capacele de taste Doubleshot PBT, dar și acustica îmbunătățită la cererea jucătorilor și a comunității.

De la lansarea sa în 2018, gama de tastaturi Huntsman a devenit din ce în ce mai populară până în punctul în care a ajuns cea mai vândută tastatură din S.U.A¹, impunând noi standarde pentru tastaturile inovatoare, cu timpi de răspuns rapizi, destinate gaming-ului. Noua gamă Huntsman V2 va duce mai departe această moștenire grație unor îmbunătățiri concentrate pe trăsăturile fundamentale ale oricărei tastaturi de gaming reușite: performanță, experiență de utilizare și acustică.

“Am revoluționat cu primul Huntsman, introducând în premieră switch-urile optice pe piața de gaming mainstream,” a declarat Chris Mitchell, Head of Sales & Marketing al Peripherals Business Unit din cadrul Razer. “Îmbunătățirile din noua gamă Huntsman V2 le oferă jucătorilor o tastatură de gaming deosebit de performantă și de cea mai bună calitate, care garantează o experiență de utilizare mai lină și mai silențioasă, alături de timpi de răspuns și mai reduși.”

A doua generație de switch-uri optice
Noul Huntsman V2 încorporează a doua generație de Razer Linear Optical Switches, care au fost perfecționate și ajustate pe baza feedback-ului venit din partea jucătorilor și a utilizatorilor. Cea mai importantă noutate este adăugarea unui amortizor de sunet din silicon, care reduce nivelul de zgomot produs de acționarea completă a tastelor, îmbunătățind considerabil experiența de folosire. De asemenea, switch-urile și stabilizatorii sunt lubrifiați mai generos, pentru a reduce și mai mult nivelul de zgomot și a oferi o experiență de tastare mai plăcută.

A doua generație de Razer Linear Optical Switches utilizează un fascicul de lumină infraroșie pentru a activa semnalul switch-ului, eliminând astfel complet întârzierea de debounce (debounce delay), acel tip de întârziere predefinită, ce este utilizată în cazul switch-urilor mecanice tradiționale, pentru ca tastatura să aibă timp să se asigure că semnalul reprezintă într-adevăr o apăsare de tastă. Fără acest debounce delay, a doua generație de Razer Linear Optical Switches profită din plin de tehnologia Razer HyperPolling, depășind polling rate-ul de 1000Hz al tastaturilor standard și atingând o valoare uimitoare de 8000Hz. Combinarea acestor două tehnologii ultrarapide și ultraperformante, îi oferă tastaturii Huntsman V2 o latență aproape de zero, făcând-o cea mai rapidă și mai responsivă tastatură din lume.

Îmbunătățiri, îmbunătățiri, îmbunătățiri

Pe baza feedback-ul venit din partea comunității și a jucătorilor profesioniști, noul Huntsman V2 a fost îmbunătățit și la alte capitole. Capacele de taste Doubleshot PBT, ce asigură o durabilitate și o rezistență deosebit de bună la uzură, sunt dotări standard în cazul Huntsman V2. Procesul de injecție în doi pași, ce este utilizat la crearea acestor taste, asigură simboluri ce nu se deteriorează nici măcar după sute de ore de utilizare. De asemenea, tastele au un finisaj texturat ce permite o mai bună aderență a degetului pe tastă.

Pentru a îmbunătăți acustica, au fost implementate o serie de caracteristici de amortizare a sunetului produs în întreaga structură a tastaturii, pentru a absorbi efectele acționării complete a tastelor.

Partea superioară confecționată din aluminiu mat asigură rigiditatea tastaturii, cu o deformare minimă chiar și în timpul celor mai intense scenarii de utilizare, în timp ce suportul ergonomic de încheieturi se potrivește perfect în partea frontală a tastaturii, garantând confortul chiar și pe durata sesiunilor prelungite.

Tastatura Huntsman V2 este echipată cu o rotiță digitală multifuncțională cu patru butoane media dedicate, personalizabile, oferind un plus funcționalității dincolo de scenariile de gaming. Complet programabile prin Razer Synapse 3, Huntsman V2 dispune și de șapte scheme de iluminare Razer Chroma, cu o selecție de 16,8 milioane de culori. Memoria hibrid încorporată poate fi folosită pentru a salva setări, comenzi macro și scheme de iluminare, pentru a fi accesibile de oriunde și oricând, chiar și fără acces la spațiul de stocare din cloud.

Huntsman V2 Tenkeyless

Cu această ocazie a fost anunțată și tastatura Huntsman V2 Tenkeyless, fratele mai mic și mai ușor al Huntsman V2.

Având multe dintre caracteristicile Huntsman V2, Huntsman V2 Tenkeyless renunță la partea numerică, la rotița digitală și la tastele media în favoarea portabilității. Nu lipsesc însă inovațiile aduse de Huntsman V2, precum a doua generație de Razer Linear Optical Switches, tehnologia Razer HyperPolling pentru un polling rate real de până la 8000Hz, tastele Doubleshot PBT, caracteristicile de amortizare a sunetului și suportul ergonomic de încheieturi. Huntsman V2 Tenkeyless dispune și de un cablu USB-C detașabil pentru a ușura transportul și este complet compatibilă cu Razer Synapse 3 pentru a beneficia de opțiunile de personalizare folosind cele 16,8 milioane de culori și soluția de stocare hibridă încorporată pentru comenzile macro și setări.

¹ Sursa: The NPD Group, Inc., U.S. Retail Tracking Service, Keyboards, Mechanical Keyboard, Gaming Designed, Based on dollar sales, Jan.- June 2019

DESPRE RAZER HUNTSMAN V2

• Switch-uri optice Razer™
• Durată de folosire de până la 100 milioane de acționări
• Tehnologie Razer™ HyperPolling cu un polling rate de până la 8000 Hz
• Rotiță digitală cu mai multe funcții și patru taste media
• Iluminare Razer Chroma™ RGB personalizabilă cu peste 16,8 milioane de opțiuni de culoare
• Taste Razer Doubleshot PBT
• Suport de încheieturi din piele artificială, cu efect de pluș
• Sistem de stocare hibrid încorporat –până la 5 profiluri
• Taste complet programabile cu înregistrare în timp real a comenzilor macro
• Tehnologie N-key roll-over cu anti-ghosting
• Mod de funcționare de Gaming
• Cablu USB-C împletit
• Suprafață de aluminiu mat

DESPRE RAZER HUNTSMAN V2 TKL

• Switch-uri optice Razer™ garantate până la 100 milioane de acționări
• Tehnologie Razer™ HyperPolling cu un polling rate de până la 8000 Hz
• Iluminare Razer Chroma™ RGB personalizabilă cu peste 16,8 milioane de opțiuni de culoare
• Taste Razer Doubleshot PBT
• Suport de încheieturi din piele artificială, cu efect de pluș
• Sistem de stocare hibrid încorporat –până la 5 profiluri
• Taste complet programabile cu înregistrare în timp real a comenzilor macro
• Tehnologie N-key roll-over cu anti-ghosting
• Mod de funcționare de Gaming
• Cablu USB-C împletit și detașabil
• Suprafață de aluminiu mat

PREȚ și DISPONIBILITATE

Razer Huntsman V2:

199,99 Euro – cu switch-uri Clicky Purple
209,99 Euro – cu switch-uri Linear Red
Pe Razer.com: Disponibil acum
În oferta partenerilor retail: disponibil acum

Razer Huntsman V2 Tenkeyless:

159,99 Euro – cu switch-uri Clicky Purple
169,99 Euro – cu switch-uri Linear Red
Pe Razer.com: Disponibil acum
În oferta partenerilor retail: disponibil acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.