Sony extinde gama de căști wireless și lansează modelele WF-C500 și WH-XB910N

Căștile compacte WF-C500 cu adevărat wireless combină sunetul de înaltă calitate cu personalizarea unică a experienței audio, ușurința utilizării, autonomia extinsă a bateriei și rezistența la apă, pentru divertisment oriunde, oricând

0
434

Sony îi ajută pe utilizatori să asculte muzică așa cum își doresc, într-un mod și mai simplu, și lansează două noi modele de căști wireless – WF-C500 și WH-XB910N.

Cele mai noi căști cu adevărat wireless de la Sony, WF-C500, sunt ideale pentru utilizatorii care își doresc să treacă la căști cu adevărat wireless și să se bucure de muzica preferată la o calitate și mai bună. Cu o tehnologie unică de personalizare a sunetului, un design compact, compatibilitate Bluetooth® ușor de utilizat, autonomie extinsă a bateriei și un design rezistent la apă, utilizatorii se pot bucura acum de muzică oriunde.

Căștile WH-XB910N cu bandă de fixare pe cap îi transpun pe utilizatori în destinațiile preferate, chiar din confortul locuinței, cu o tehnologie îmbunătățită de anulare a zgomotului și un bass impresionant, specific atmosferei din club.

WF-C500 – Dimensiuni reduse, sunet fără compromisuri

Căștile cu adevărat wireless WF-C500 au un design compact, astfel încât să se potrivească perfect în ureche. WF-C500 oferă sunet de înaltă calitate, datorită DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Astfel, căștile restabilesc sunetul de înaltă frecvență și notele fine fade-out, creând o experiență autentică de audiție.

Indiferent de genul muzical favorit, rap sau muzică pop, WF-C500 lw permite utilizatorilor să-și personalizeze sunetul, utilizând egalizatorul din aplicația „Sony | Headphones Connect”. Aceștia pot alege dintr-o varietate de setări care să armonizeze calitatea sunetului cu genul muzical redat sau pot chiar să-și creeze și să-și salveze propriile setări.

Confortul este cheia

Proiectate pentru a avea dimensiuni și greutate reduse, WF-C500 se fixează în siguranță în urechi, fiind astfel partenerul ideal indiferent de destinație. Forma rotunjită le face să fie foarte plăcut de purtat, oferindu-le utilizatorilor libertatea de a se concentra pe ceea ce contează – muzica. Noul design ergonomic al suprafeței căștilor îi ajută pe utilizatori să beneficieze de o potrivire mai stabilă.

Carcasă compactă și elegantă

Carcasa cilindrică de încărcare a modelului WF-C500 este mică și ușor de transportat în buzunar sau într-o geantă, astfel încât utilizatorii să le poată lua oriunde. Capacul translucid, cu o textură asemănătoare sticlei mate, conferă carcasei un aspect și o senzație[1] elegante, luxoase.

Bucurați-vă de o experiență de audiție fără efort

WF-C500 au fost special concepute pentru o experiență de audiție ușoară, în fiecare zi. Butoanele pentru control rapid nu doar că permit redarea și oprirea anumitor piese sau trecerea la alte melodii și reglarea volumului, ci oferă și o modalitate ușoară de a accesa asistentul vocal preferat, Google Assistant sau Siri pentru a efectua și prelua apeluri hands-free.

Cu un singur click, utilizatorii se pot conecta la asistentul vocal preferat pentru a obține indicații, a reda muzică și trimite mesaje[2]. În plus, conversațiile nu mai sunt o problemă, datorită apelurilor hands-free, acum mai clare ca niciodată cu un microfon de înaltă calitate încorporat.

Excelente pentru deplasări

Căștile vor oferi o durată de viață a bateriei de 10 ore și, datorită carcasei de încărcare, utilizatorii se pot bucura, în total, de 20 de ore de autonomie. Modelul WF-C500 este perfect pentru audiții în timpul deplasărilor, iar dacă se grăbesc utilizatorii pot completa cu ușurință durata de viață a bateriei cu o încărcare rapidă de 10 minute, care le va oferi o oră de redare[3] suplimentară.

Cu un rating[4] IPX4 pentru rezistență la apă, stropii și transpirația nu reprezintă o problemă pentru WF-C500, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de muzică indiferent de situație.

Modelul WF-C500 este ideal și pentru multitasking. Atunci când utilizatorii își doresc să asculte muzică în timp ce poartă o conversație, pot utiliza o singură cască din carcasa de încărcare, pe care să o folosească la fel cum ar face în mod normal[5].

O conexiune Bluetooth® stabilă și fiabilă creează o experiență de audiție fluidă și fără întreruperi. Cipul Bluetooth® WF-C500 transmite simultan sunetul către urechea stângă și către cea dreaptă, iar împreună cu design-ul optimizat al antenei asigură o audiție remarcabilă. Cu o latență audio scăzută, filmele și seriale preferate oferă și ele o experiență superioară.

Petrecerea vă poate însoți oriunde, cu bass-ul specific atmosferei de club oferit de modelul WH-XB910N

Căștile WH-XB910N cu bandă de fixare pe cap dispun de un bass exceptional cu funcție îmbunătățită de anulare a zgomotului, pentru a reproduce atmosfera festivalurilor sau cluburilor preferate ale utilizatorilor. Modelul WH-XB910N dispune de EXTRA BASS™ pentru un sunet impresionant de profund și puternic. Un canal dedicat bass-ului integrat în structura căștilor și presiunea sporită a aerului între drivere și timpane ajută la crearea unor ritmuri precise care pun în evidență fiecare melodie. Toate acestea se realizează menținând în același timp claritatea vocală, în așa fel încât utilizatorii să aibă impresia că artiștii lor preferați cântă chiar la ei în cameră.

Cu tehnologia Dual Noise Sensor, modelul WH-XB910N duce anularea digitală a zgomotului la nivelul următor, astfel încât utilizatorii să poată separa cu adevărat lumea din jur de experiența lor de audiție.

Apeluri extrem de clare

WH-XB910N dispune de tehnologia Precise Voice Pickup, care combină două microfoane încorporate cu procesarea avansată a semnalului audio, pentru a transmite vocea în mod clar și precis în timpul apelurilor hands-free.

O experiență de ascultare îmbunătățită

De asemenea,  WH-XB910N utilizează DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) pentru a reda piesele preferate ale utilizatorilor la un sunet de înaltă calitate, cât mai aproape de înregistrarea originală. În plus, utilizatorii pot personaliza sunetul exact așa cum își doresc, folosind egalizatorul din aplicația „Sony | Headphones Connect”.

Utilizând cele două microfoane cu orientare în față în în spate, WH-XB910N captează mai mult din sunetul ambiental din jurul utilizatorilor, ceea ce înseamnă că aceștia se pot bucura de o experiență audio mai naturală, care îi va menține conectați cu mediul înconjurător. Aplicația „Sony | Headphones Connect” le va permite chiar să regleze nivelul sunetului ambiental pe care îl aud, ceea ce înseamnă că nu vor lăsa niciun sunet nedorit să-i deranjeze.

 Bucurați-vă de o audiție mai inteligentă

Funcțiile inteligente le permit utilizatorilor să adapteze experiența auditivă exact așa cum își doresc. WH-XB910N utilizează Adaptive Sound Control, care simte unde sunt și ce fac utilizatorii, reglând setările de sunet ambiental în consecință – astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență de audiție perfectă, indiferent dacă se află în mulțime sau singuri într-o încăpere liniștită.

Adaptive Sound Control învață chiar să și recunoască locațiile vizitate frecvent de către utilizatori și adaptează sunetul pentru a se potrivi fiecărui mediu în parte. De la birou la sală, și chiar la cafeneaua preferată, utilizatorii se pot bucura de sunet uimitor indiferent unde se află.

Baterie de lungă durată, pentru și mai multă distracție

Cu o autonomie[6] a bateriei de până la 30 de ore, modelul WH-XB910N oferă suficientă energie pentru călătorii lungi și weekend-uri de festival. Dacă utilizatorii sunt în situația în care produsul are o durată de funcționare redusă, o încărcare rapidă de 10 minute le va oferi un timp de redare suplimentar de până la 4.5 ore cu un adaptor AC.

De asemenea, modelul WH-XB910N dispune de populara conexiune Multipoint de la Sony, astfel încât căștile pot fi conectate simultan cu două dispozitive Bluetooth®. Astfel, atunci când utilizatorii primesc un apel căștile vor ști ce dispozitiv sună și se vor conecta automat la cel potrivit. Comutarea dispozitivelor este la fel de ușoară ca apăsarea unui buton.

WH-XB910N le oferă utilizatorilor controlul de care au nevoie, totul la îndemână. Pot schimba piesa, regla volumul și prelua sau efectua apeluri atingând sau glisând pe panoul tactil de pe partea laterală a căștilor. De asemenea, se pot reconecta cu ușurință la mediul înconjurător, prin simpla poziționare a mâinii peste carcasă, lăsând instantaneu să se audă orice sunet ambiental.

Modelul WH-XB910N este compatibil[7] cu Google Assistant și Alexa, ajutându-i pe cei care îl folosesc în realizarea sarcinilor de zi cu zi, pentru ajutor hands-free în mișcare. De asemenea, utilizatorii se pot conecta cu prietenii, pot obține informații, asculta muzică, seta mementouri și multe altele.

Muzică și confort pe întreaga durată a zilei

WH-XB910N sunt echipate cu două cupe moi pentru urechi, de formă ovală, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să ia pauză de la muzica, filmele sau emisiunile preferate, făcând din aceste căști partenerul perfect pentru călătorii. Acest lucru este datorat pielii sintentice și materialelor confortabile din spumă poliuretanică, cu structură și dimensiuni optime pentru, pentru purtare întreaga zi.

Cu un design comod, modelul WH-XB910N permite cupelor pentru urechi să pivoteze spre interior, să fie împachetate confortabil într-o geantă de transport compactă și durabilă, care include un cablu pentru audiție cu fir, astfel încât utilizatorii să poată lua muzica preferată oriunde.

Conectare rapidă cu Fast Pair

Modelele WF-C500 și WH-XB910N acceptă caracteristica Fast Pair de la Google, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot asocia căștile cu dispozitivul Android rapid și ușor. În plus, asocierea rapidă face foarte simplă și conectarea prin Bluetooth® la computerul cu Windows 10.

Lăsați-vă învăluit de muzică, datorită tehnologiei 360 Reality Audio

Atât WF-C500, cât și WH-XB910N permit redarea melodiilor 360 Reality Audio, personalizate pentru forma și dimensiunea specifică a urechilor utilizatorilor. Cu 360 Reality Audio aceștia pot să se bucure de o experiență similară cu cea a unui concert dintr-un studio[8] de înregistrare.

 Sustenabilitatea contează

Sony a proiectat modelele WF-C500 și WH-XB910N pentru a fi elegante, dar și pentru a fi sustenabile. Materialul de ambalare pentru ambele modele nu conține niciun fel de materiale plastice, lucru care reflectă angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor[9] sale asupra mediului.

Preț și disponibilitate

  • Modelul WF-C500 va fi disponibil în mai multe variante de culoare, precum negru, alb, verde și oranj, începând cu luna octombrie a acestui an, și va avea un preț de aproximativ 499 lei.
  • Modelul WH-XB910N va fi disponibil în două variante de culoare, negru și albastru, începând cu luna octombrie a acestui an, și va avea un preț de aproximativ 900 de lei.

Pentru specificații de produs, vă rugăm accesați: https://www.sony.ro/electronics/truly-wireless/wf-c500 și  https://www.sony.ro/electronics/casti-cu-banda-de-fixare-pe-cap/wh-xb910n

[1] Carcasa de încărcare nu este rezistentă la apă.

[2] Funcția de Voice assist este compatibilă cu smartphone-ul Android (Google App) sau iPhone (Siri). Este necesară conexiunea Bluetooth®. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. iPhone și Siri sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA sau alte țări.

[3] Autonomia bateriei este de până la 20 de ore cu ajutorul unei carcase de încărcare atunci când DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) și Equalizer nu sunt activate.

[4] Protecție asigurată împotriva stropirii cu apă din orice unghi, cu excepția tubului de sunet (sound outlet) al căștilor. Carcasa de încărcare nu este rezistentă la apă.

[5] În funcție de modul în care sunt utilizate elementele intraauriculare, durata de viață a bateriei elementelor auriculare din stânga și din dreapta poate fi diferită. În plus, operațiile disponibile pot varia în funcție de urechea pe care este purtată casca.

[6] La conectarea prin Bluetooth®, durata de viață a bateriei este de până la 30 de ore pentru redarea muzicii atunci când DSEE Codecul ACC nu sunt activate, până la 30 de ore pentru utilizarea timpului de comunicare. Vă rugăm să rețineți că orele de utilizare pot fi mai scurte, în funcție de Codec și de condițiile de utilizare.

[7] Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Amazon Alexa și toate celelalte sigle asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi. Caracteristicile și funcționalitatea Alexa pot varia în funcție de locație.  Google Assistant și Alexa nu sunt disponibile în toate limbile și țările/regiunile. Instalați aplicația Google Assistant și configurați-o cu aplicația „Sony | Headphones Connect”. Pentru Amazon Alexa, instalați aplicația Amazon Alexa și configurați-o cu aplicația Sony | Headphones Connect”.

[8] Este necesară aplicația „Sony | Headphones Connect”. Necesită un abonament la un serviciu de streaming de muzică – se aplică taxe de abonament. Este posibil ca unele servicii să nu fie disponibile în anumite țări.

[9] Cu excepția materialelor de acoperire și adezivilor. Aceasta variază în funcție de regiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.