MGT anunţă debutul noului brand OM SYSTEM pentru gama de camere și obiective interschimbabile, camere digitale compacte, produse audio, binocluri și alte servicii. Acesta vine cu o puternică istorie în spate, fiind de fapt noul brand sub care vor fi disponibile în viitor, produsele Olympus din segmentul audio și video. De asemenea, OM Digital anunță şi dezvoltarea în prezent a unei noi camere cu obiective interschimbabile, compatibilă cu standardul Micro Four Thirds System, care va încorpora conceptul OM SYSTEM și care promite să aducă fotografia la un nou nivel.

Brandul OM SYSTEM

De mai bine de 80 de ani de la lansarea Semi-Olympus I în 1936, afacerea Olympus Corporation a avut parte de un sprijin extraordinar din partea clienților, pentru produsele de imagistică Olympus. În timpul erei camerelor pe film, compania a oferit un design compact și ușor, fără precedent, cu seria OM de camere SLR pe 35mm. De aceea, filozofia de dezvoltare subliniază faptul că design-ul trăiește și sub noul nume. Privind spre viitor, OM Digital îşi propune să dezvolte şi să crească brandului OM SYSTEM prin crearea unei noi identități.

Dezvoltarea unei noi camere cu lentile interschimbabile

Conformă cu standardul Micro Four Thirds System, camera cu obiective interschimbabile ce este încă în stadiul de dezvoltare, combină capabilitățile OM Digital de producție și tehnologiile de ultimă oră pentru a îmbunătăți semnificativ performanța și a oferi o experiență fotografică de neegalat. Standardul Micro Four Thirds System este utilizat pentru a realiza sisteme mai compacte și mai ușoare, consolidând funcțiile care extind domeniul fotografiei și accelerând îmbunătățirea calității imaginii și a expresivității fotografice, totul prin utilizarea tehnologiei fotografice computaționale.

Site-ul OM SYSTEM: https://www.omsystem.com

Misiunea OM SYSTEM – “Break Free”
Timpul nu stă în loc. Nu are scuze și nu se repetă. Soarele nu îți va cere permisiunea de a apune, un zâmbet vine și pleacă, iar un șoim nu va aștepta să-i spui să zboare. De aceea, atunci când vine momentul, trebuie să fii gata să-l surprinzi. Acele momente de frumusețe sunt menite să fie împărtășite, sentimentele să fie retrăite și imaginile să fie surprinse.

OM SYSTEM îşi propune să ofere clienţilor săi, instrumentele necesare pentru a lupta împotriva timpului, a depăși limitele și pentru a elibera noi căi în aventurile propuse, indiferent dacă este soare, ploaie sau zăpadă. De aceea sunt oferite camere foto compacte și de încredere, cu inovații centrate pe creatori, care vă permit să fiți întotdeauna gata să surprindeți acele momente care se întâmplă o dată în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.